Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne alaka bok gibi ekonomiye rağmen hayvan gibi forma satılıyor store gelirleri uçtu gitti millet 50 derecede maça gitmek istemiyor diye altı bomboşmuş falan saçma olmuş.

Sen gidiyor musun acaba maça da millete sallıyosun
Ben millete sallamıyorum yöneticiler bu şekilde düşünebilir diyorum. Ben mesela kendi ekonomik durumuma göre destek olabiliyorum o yüzden de Osimhen'i getirin de demiyordum. Osimhen transferinin ekonomik olarak büyük risk olduğunu hep yazdım burada. "Taraftar çıldırdı, Osimhen'i istiyor", "Osimhen gelsin şu kadar şunu yapacağım" demedim.

Ben millete sallamıyorum yöneticiler bu şekilde düşünebilir diyorum. Ben mesela kendi ekonomik durumuma göre destek olabiliyorum o yüzden de Osimhen'i getirin de demiyordum. Osimhen transferinin ekonomik olarak büyük risk olduğunu hep yazdım burada. "Taraftar çıldırdı, Osimhen'i istiyor", "Osimhen gelsin şu kadar şunu yapacağım" demedim.
Ya sence taraftar çıldırdı osimheni istiyor dedi ve yönetim alırsak 1 milyar euroluk alışveriş yapar bunlar düşüncesiyle mi aldı

Osimhen transfer olmadan sezon biterken yazılanları hatırlıyorum da bağış kampanyası yapın. Bu taraftar bu parayı toplar gibi söylemler altı bomboşmuş demek ki. GS taraftar gücü o kadar güçlü değilmiş diye bakılır bu durumda.

Kulüp taraftarina güvenerek transfer yapmaz. Taraftar gayet de destekliyor, bizim kombine fiyatları Avrupa için bile pahalı, döviz bazında forma da pahalı

Ligde her maçta kapalı gişe oynadık, mağazacılık rekor kırıyor

kombinelerin iptal edilmesine rağmen 50 derece sıcakta 37-38k dolacak stad ama beyefendi yönetimini savunmak için bu sefer taraftara sallıyor

Ligde her maçta kapalı gişe oynadık, mağazacılık rekor kırıyor

kombinelerin iptal edilmesine rağmen 50 derece sıcakta 37-38k dolacak stad ama beyefendi yönetimini savunmak için bu sefer taraftara sallıyor
Burada yönetimin neyini savunuyorum tam olarak? Yazdığımın yönetimle alakası ne? Osimhen transferi için kaç kere ekonomik olarak büyük risk, çılgınlık diye yazdım.

Hagi, Popescu, Taffarel ve ve gelmiş geçmiş en iyi Türk futbolcu jenerasyonu ve başında Fatih Terim aklıma geliyor

Şimdi Osimhen, Icardi, Torreira, Davinson, Sane, Yunus, Barış, Eren ve o günleri bizzat yaşamış Okan hoca ile tekrar aynı günleri yaşamak için bir umut bir heyecan var

Yeter ki kalan 2-3 hamleyi doğru yapalım

O günleri tekrar yaşamak için tamda Hagi,popescu ve taffarel e ihtiyaç var birde kaliteli sağ bek. Sonrası neden olmasın

Osimeni buraya getiren taraftar zaten:) yarın 30 olur 40 olur çok onemli mi ? 3 yıldır kimse maça gitmeye bilet bulamıyor şu maç özelinde olayı genellemeye gerek yok.. burada esktra gelir için bi taktik uygulanmış çok başarısızda sayılmaz en kötü tjk stadı kadar adam olucak zaten..

Bu taraftar zaten kulübe gelir rekorları kırdırttı ve yine yapacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt