Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.298
- 18.457
- 1.338
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen oyle san.donnaruma GELMEYECEK.
böyle bir gündem ile boşuna kendinizi meşgul etmeyin derim.
Kavukcu ile gardinin doğum tarihini niye atmıyorsunuz bana
Ne zaman öveceğiz bu herifleri bilek bakak da
Solo il Florya suyu damacanalarını şimdiden hayal edebiliyorum.Donnarumma'ya zorbalık yapan PSG'yi protesto edip, Donnarumma'yı ruhsal açıdan daha iyi hale gelmesi için takımımıza davet etmeliyiz.
Herifin astrolojik acidan gelme ihtimali yüksek abi%1 bile ihtimal varsa dünyanın en iyi kalecisine Galatasaray forması giydirilmesi için ne gerekiyorsa yapılmalıdır. Eylül'de geliyorsa da eylülde gelsin yeter ki gelsin.
Florya'nın 0.5 lt suyundan > Kemerburgaz 19 lt damacasınaSolo il Florya suyu damacanalarını şimdiden hayal edebiliyorum.

tüm major kaynağımızı osi'ye gömdük (helal-i hoş olsun). kasada para kalmadı. dünyanın en iyi kalecisini bu durumda hangi bütçe ile alacağız serginho?Sen oyle san.
Maskeli balo çok iyiydiBu video ile duyurma fikrini kim sunduysa bir an önce istifa etmeli tarihi transferini böyle kötü aciklayamazsin.
Sistemde sıkıntı varsa, tek tek sayıyor olabilir.Tribün doluluk tüydü
Bu hafta milyoneriz dostum%1 bile ihtimal varsa dünyanın en iyi kalecisine Galatasaray forması giydirilmesi için ne gerekiyorsa yapılmalıdır. Eylül'de geliyorsa da eylülde gelsin yeter ki gelsin.