Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.701
- 109.518
- 4.878
tüm major kaynağımızı osi'ye gömdük (helal-i hoş olsun). kasada para kalmadı. dünyanın en iyi kalecisini bu durumda hangi bütçe ile alacağız serginho?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tüm major kaynağımızı osi'ye gömdük (helal-i hoş olsun). kasada para kalmadı. dünyanın en iyi kalecisini bu durumda hangi bütçe ile alacağız serginho?
Bundesliga 2'den sürekli 2/1'li tablolar düşüyor önüme hepsini aldım.Bu hafta milyoneriz dostum
Prates gibi başladı Fernando gibi bitirdi. Bu gerçekten de çalkaladığı anlamına geliyor.
Aynisini yaptim bendeBundesliga 2'den sürekli 2/1'li tablolar düşüyor önüme hepsini aldım.

Dün aslında gerek foto, gerek canlı yayından güzel bir şey olacak gibi geliyordu ama sanırım kurguda iyi sonuçlanmamış. En basitinden konuşan adam yerine güzel oryantalist bir müzik olsa videonun güzelliği sadece bununla bile ciddi olarak yükselirdi. Bir de ufak, tefek başka dokunuşlarla çok iyi olacakken kurguda batırmışlar.Cok kötü olmus , bu nasil tanitim. Arka plandaki konusan ses de sanki yapay zekadan cikmis.
kaleci-ül gala bu 3'ünden biri olacak: (tahminim):Donnaruma,ederson ve alisson olmayacak
Kaleci konusunda gec kaliyoruz
İlkay!!! İnternette ki hamlelerine dikkat et!!!İnanılmaz bir balon hatta balon oğlu balon benim gözümde vlahovic en over topçulardan biri bu ondan da over.