Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geç olmadan fatih terim gelsin takım yine ziyan olacak avrupada

Öncelikli hedefimiz 3 mevki: sol stoper, kaleci ve sağ bek. İleride fırsat transferi doğarsa orta saha alınacak. Aksi takdirde orta saha için özel bir çaba yok anladığım kadarıyla.

2002 ve üzeri doğumlu kuralına 1 tane orta saha net çekmemiz lazım.
Bence kanat, u23 işini burada kullanmalıyız. Efektif zıpkın gibi giden bir herif işimize çok yarar. 70 sonradı oyuna sok çözsün maçı. Assene diao’nun olmamışını kapıp gelmeliyiz.

Son düzenleme:
sallainin rövaşata denemesini görünce bşr kahkaha patlattım

bakın bu adamlar tehlikelidir

yok orayı yedekliyor yok bırayı yedekliyor diye diye asıl alınması gereken adamı almıyorsun

bu adam yunus sakatlandığında 2 ay boyunca 1 gol 0 asistle oynadı

teknik eleman 10 noda denedik çok iyi oynadı diyor
10 no adam almıyor sallai var diye

Gunay yedekken bu kadar yetersiz gelmiyordu bana..Ozellikle cikislarda rezalet tam cizgi kalecisi cok rahat alacagi toplara cikmiyor

Bugün ki maç yeniden gösterdi ki:

1. Bu takımın birinci kalecisi Günay olamaz.
2. Yunus ve Barış Osimhen ile birlikte yazılacak ilk 3 isim olur.
3. Dördüncü isim de Torreira her zaman

Sanchez ve Lemina daha sezona giremedi çünkü geç geldiler. Sane de alışma evresinde muhakkak onlar da katkı verecektir.

İcardi’nin liderliğine ise Mertens ve Muslera sonrası çok ihtiyaç var. Onun da katılımı ile daha iyi olacağız

Ancaaakk…

Lig’in bile malum sebeplerden garanti olmadığı ortamda; Avrupa da başarı değil rezil olmamak adına

Muhakkak

1. Üst düzey kaleci (gerekirse 20 milyon vereceksin)
2. Üst düzey sol stoper (gerekirse 20 de buna vereceksin)
3. Sağ bek ( kiralık opsiyonlu zorunlu vs kovalayacaksın)
4. Yaratıcı orta saha (İlkay en mantıklısı ama yok diyorsan gerekirse yine seneye ödenecek şekilde zorunlu opsiyon ile 20-30 çıkacaksın o vakit)

Bunlar ekmek su gibi elzem.

Sportif direktör tanımını biliyor musun ya. İtibar ediyorla iş mi yürür.
Adamın satmak gibi de bir görevi olduğunu zannetmiyorum.
haddi olmayan şeyler hakkında yorum, medya manipülasyonu yapmayacak zaman bu adam. sportif direktör demedim dalga geçiyorum zaten.Bizim vasat yönetimdeki bu görevdeki adamlar bile bunun ağzına bakıyor sportif direktörden daha fazlasıymış havası var görmek isteyen görür.Koskoca galatasaray buna muhtaçmış gibi davranıyor madem bu kadar büyük iyi adam getirdiği gibi götürmesini de bilecek.

Günay gözünüze kötü gelmiyordu çünkü Muslera bir paratoner görevi görüyordu geçen sene :)

sallainin rövaşata denemesini görünce bşr kahkaha patlattım

bakın bu adamlar tehlikelidir

yok orayı yedekliyor yok bırayı yedekliyor diye diye asıl alınması gereken adamı almıyorsun

bu adam yunus sakatlandığında 2 ay boyunca 1 gol 0 asistle oynadı

teknik eleman 10 noda denedik çok iyi oynadı diyor
10 no adam almıyor sallai var diye
Öyle veya böyle gidecek.gokhan sazdagini alır sagbeki ve kanat beki yedekleriz

Gunay yedekken bu kadar yetersiz gelmiyordu bana..Ozellikle cikislarda rezalet tam cizgi kalecisi cok rahat alacagi toplara cikmiyor
Baskı yokken iyi görünür bazen futbolcular olduğundan.

Ayrıca kendisi 34 yaşında zaten genç de değil. Kariyeri boyunca hep çizgide iyi çıkışlarda ürkekti. Beşiktaş, Antep vs. Bizde çok oynamadığı için hale etkisi oluyor 2-3 kurtarış yapınca. Zira geçen sene Muslera ondan bile kötüydü Nisan’a kadar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt