Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
3 gün oldu bırakalı günde 2.5 paket içerken bıraktım. İşkence çekiyorum şuan deli gibi zorlanıyorum

Zor iş üstadım ben 2.5 sene bıraktım bayramda 1 tane dayım ikram etti akşam gittim paket aldım böyle sinsi bir bağımlılık yok ömür boyu pusuya yatıyor. Şimdi 2 aydır tekrar içmiyorum ama hala canım fena istiyor o tel dal tüm süreci başa döndürdü.

Orta sahamız toplasan 10 gol atmıyor hala okan orta saha istemiyor

Vallaha alacağımız bek yada stoperin kesinlikle oyun kurma becerisi olmalı. Bizim ortasaha oyun başlatma işinde hiç yok. Bir davinson ile olmuyor. Davinson bile tam yeterli değil.

Sadece baris sane ve yunusla olmaz

Sallai hucumu zerre yedeklemez.her yer için yetersiz.

Ya zanioloyu ekleyecegiz üste+ilkay alıp
Ya da zaniolo yerine genç kanat ve ilkay

Sallai dışarı bissouma içeri

haddi olmayan şeyler hakkında yorum, medya manipülasyonu yapmayacak zaman bu adam. sportif direktör demedim dalga geçiyorum zaten.Bizim vasat yönetimdeki bu görevdeki adamlar bile bunun ağzına bakıyor sportif direktörden daha fazlasıymış havası var görmek isteyen görür.Koskoca galatasaray buna muhtaçmış gibi davranıyor madem bu kadar büyük iyi adam getirdiği gibi götürmesini de bilecek.
Ya renktaş almak için muhtacız işte. Türkiye liginin son 5 senesini bu adam kurdu.
Trabzona yaptığı işler bize getirdiği adamlar ortada. Medya manipülasyonunu ne anlamda diyorsun bilmiyorum ancak, adam kendisine karşı cephe alanlara karşı çok bile yapıyor.
Seçilmiş kişiler cuesta, jelert gibilerini gidip alanlar, londra, moskova gezip. Fransadaki anlaşılmış oyuncuyu bozanlar.
Önce gidip oyuncu satsınlar. Aldırdıkları çöpleri çıkarsınlar sonra bu adama niye oyuncu satmıyorsun diye sorarız.

Vallaha alacağımız bek yada stoperin kesinlikle oyun kurma becerisi olmalı. Bizim ortasaha oyun başlatma işinde hiç yok. Bir davinson ile olmuyor. Davinson bile tam yeterli değil.

Davinson çok iyi değil bence zaten oyun kurma konusunda. Gerçekten oyun kuruculuk başka bir meziyet. Bizim stoperlerimizde bunun olmadığını -en azından yeterince- düşünüyorum.

Popescu izlemiş kişiler için oyun kuruculuk başka bir seviyede.

Hem merkez orta saha hem de ofansif orta saha için kalite ve derinlik yaratıp nefes aldıracak adam İlkay.

Yabancı sınırı açısından da büyük kolaylık.

Gönül rahatlığıyla kaleci, stoper ve sağ bek haklarını yaş sınırına takılmadan yabancı kontenjanından kullan.

Gecen sene lemina icin hoca sicak degildi ama taraftar istiyor diye alindi muhabbeti dogruysa.Benzerini ilkay icin yapalim hakkaten etki ediyorsa yapmaliyiz bu takimin ilkaya ihtiyaci var

Yok orasina okey , cumle enteresan geldi.

Dusunmedigi seyin kararini zaten vermis olmuyor mu otomatikmen:)

Ilkay cepte, duruma gore bakcaz gibi mi bakmak lazim (random ornek)
Bence kesin bu. İlkayın city durumu da önemli ben hala hakan konusunun da alevlenebileceğini düşünüyorum. Bence yerli harici bir düşünce yok. Ne olursa olsun burada bir yerli ihtiyacı çok elzem ve inter-hakan, city-ilkay durumu ağustosta fırsata dönüşebilir gibi duruyor. İlkay daha önde zaten.

Frank 8
Morata 6
Bu 2 oyuncudan 14 garanti gibi.
Kohn 4
Nelson 6 olsa 10 da buradan gelir. Iyi kötü bir bütçe olacak.

Transfer muhabbetinden baya gina geldi yav

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt