Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oyun kuruculuk ne yav dikine direkt oynayan takımsın sen diyagonal pas atan adam senin ihtiyacın geride

Takımın temel eksiği pasör inceci 8-10

Sen rakip yarı sahaya zaten kolay geliyorsun ama orada tıkanıyorsun ondan çoğu maçı duran topla açtın geçen sene.

Sara yapamıyor bunu. Geriden baskı kırmayı Lemina ile Torreira da yapıyor zaten.

Sara bizim için top maliyete geldi, saha katkısı bunun çok uzağında.

Sampiyonlâr ligi için bi firsat transferi de çıkabilir ortasahaya durun bakalim

Futbolcular bile pefodili olmuş.yuh asensio sana yuh oglum!

Paqueta aklandı en azindan

Ya bu Acheampongu ve Asllaniyi almak ne kadar zor olabilir aga? Kirala abi 2 sene ya Allah Allah

Oyun kuruculuk ne yav dikine direkt oynayan takımsın sen diyagonal pas atan adam senin ihtiyacın geride

Sen rakip yarı sahaya zaten kolay geliyorsun ama orada tıkanıyorsun ondan çoğu maçı duran topla açtın geçen sene.

Sara yapamıyor bunu. Geriden baskı kırmayı Lemina ile Torreira da yapıyor zaten.

Yunus'u 10 no'ya yerleştirebilir Okan hoca.

Torreira - Lemina - Sara üçlüsü de dönüşümlü geri 2'liyi oluşturur.

Bu isin krali ilkay

Neden ikna etmiyoruz anlam veremiyorum

59b6f747-d4a3-4f75-98c7-c862583f8fc7.webp

Ayrıca net olalım Avrupa’da o imrendiğiniz Bayern maçlarındaki geniş alan savunmasıyla başarılı olamayız, bu sezonun son döneminde oynanan tutucu oyunla başarılı oluruz.
Kerem sürekli arayista olduğu için rakip defansi meşgul etti abi.zaha defansa yardım etti.boey ve davinson geriyi püskürdü.apokerim de formdaydi

Defansa oyuncu arıyoruz söylemi olumlu bu arada. Abdülkerim'in bu takım için artık zayıf halka haline geldiğini görüyor diye umut ediyorum.

Yönetim uyuma yönetim. Toreirayi yedekleyebilecek kalitede bir orta saha yok bu takımda. Sağ bek yok bu takımda. Sol stoper yok. Orta saha rotasyonu harbiden içler acısı. Kaleci Berke merke birini alın gelin. yabancı işini zorlamaya başlayacak bu gidişle haciosmanoglu Türk kaleci olmali artık kalede.

Hep kafada Bissouma gibi orta saha var bir tane o profil birini alsak rahatlayacak herkes.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt