Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.227
- 8.833
- 2.518
Bugunkü takım UCL'de gruptan çıkamaz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Elimizde olanın en iyisi şu anda davinson. Bize basan takımlara karşı ciddi şekilde çıkamıyoruz. Kapanan takımlara zaten kabus gibi çöküyoruz. Bakalım transfer bitince nasıl kadro oluşacak. Bu önlemler alınmıyorsa teknik kadroyu her türlü elestiririz.Davinson çok iyi değil bence zaten oyun kurma konusunda. Gerçekten oyun kuruculuk başka bir meziyet. Bizim stoperlerimizde bunun olmadığını -en azından yeterince- düşünüyorum.
Popescu izlemiş kişiler için oyun kuruculuk başka bir seviyede.
En büyük aşklar nefretle başlar.
En büyük aşklar nefretle başlar.
Orta saha istemediğini nereden çıkardın?Orta sahamız toplasan 10 gol atmıyor hala okan orta saha istemiyor
Tam açıklamaları burada da dediği gibi acil eksikleri tamamlanınca orta saha diyor.
Kafanı niye çeviriyorsun onu anlamadım.Alsancakta dolaşıyorum Allah kahretsin açık hava defilesi gibi ya. Boynumuz tutuldu yine kafayı cevirmekten
Asllani var interden potansiyelliLemina sarayla olacak iş değil kaleden bile önemli ortasaha gerek
Elimizde olanın en iyisi şu anda davinson. Bize basan takımlara karşı ciddi şekilde çıkamıyoruz. Kapanan takımlara zaten kabus gibi çöküyoruz. Bakalım transfer bitince nasıl kadro oluşacak. Bu önlemler alınmıyorsa teknik kadroyu her türlü elestiririz.