Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
abi icardi bu takima nasil girecek yer bulamiyorum ilk 11 de kesinlikle yer alamaz yunus baris sane osimhen bunlardan bile her mac 1 i disarda kalmali nasil olacak ya
50 küsür maç olacak. Gün gelecek 1 ay içinde 7 maça çıkacağız.
Nefes almaya vaktin olmadığı tempo ile karşılaşacağız.
O nedenle herkes her maçta oynamak zorunda değil. Duruma göre maçı çevirecek adam olmak adına kenarda duracak adama da ihtiyacımız var.

Bos yorum olmus, kaleci alinacak zaten, demirbay hic süre alamiyordu, son dönem mertensde faktör degildi. Onun yerine saneyi aldin rahatlikla ayni görevi görür ama hoca zaten sistemi 433 cevirdi. Belki morata, onun klasinda yedek forvet bulamayabilirsin. Ordada icardi dönecek, baris var.

Okan hocaya kalsa takım sallai ve kaanlarla dolacak

Bastır lan zaniolo
hoca bütün keyfimi kaçırdı yine Sarri'nin oyunu tarafından alt edildi sığırpress patladı mı takım başıkesik tavuktan farksız. B planı diye bir şey yok Avrupa'da yine zurnayı elimize verecekler bu adam ders almıyor ya da kapasite bu yani. Aldığını geriye oynayan iki adım atmakta zorlanan kaan yine sağ beklerde geziyor yahu metehanı koy daha iyi kaanı sağ bek alternatifi görme artık be adam görme bu ne ders almazlık bu ne inatçılık.

Orta saha değil de kanattan rakip kale içinde bitebilecek adam eksiğimiz var. Ş.liginde bu adamların nasıl etkili olduğunu yıllarca gördük. Keza ligde de çok işe yarıyor.

Orta sahaya bir adam daha eklemek yerine ki(yabancı olarak diyorum bunu) bir tane 23 yaş kuralına uygun zıpkın gibi herif lazım bize.

Orta saha değil de kanattan rakip kale içinde bitebilecek adam eksiğimiz var. Ş.liginde bu adamların nasıl etkili olduğunu yıllarca gördük. Keza ligde de çok işe yarıyor.

Orta sahaya bir adam daha eklemek yerine ki(yabancı olarak diyorum bunu) bir tane 23 yaş kuralına uygun zıpkın gibi herif lazım bize.

Nkunku kiralayak!

icardi nasil girecek bu takima anlamiyorum bu takim cift forvet oynamasi sikinti olur cok.
gunay
singo davinson jakobs
sane sara torreira lemina yunus
osimhen icardi

saneye butun sag kanadi veremezsin, cok buyuk aptallik olur. keske futbol 12 kisiyle oynansa cok rahatlardik bu sezon icn

Neyse lig zaten kalitesiz mevcut yapıyla kazanırız çoğu maçı yine.

Avrupa’da ise transferle bir yerlere gelme ihtimalimiz yok, mentalite değişmediği sürece başarı imkansız. İlk 24e girmemiz dahi zor.
Sen hiç mutlu olamayacak misin kekliğim
Sad Cry GIF

Değer gözüyle bakıyorsak Camavinga’yı alalım, bunun sonu yok.

Gerçekler ortada, mali durumumuz iyi ama Real Madrid de değiliz.

Ayrıca 30 yaşında Bissouma alacağıma gider 15-20ye Onyedika alırım, Bissouma’yı yıllardır seven biri olarak söylüyorum bunu da.
Mantıken dediklerin harfiyen doğru ama söz konusu bissouma olunca ve hep arzulanan olunca, değer diyorsun, işin duygusal yanı bu. Ama biliyoruz ki bu ekonomi ile de imkansız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt