Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erenay diyince kimse anlamıyor.
Ferdinin durumu yoklanmalı imkan varsa takıma katılmalı. Kaliteli türk oyuncu lazım bize.
Bazı bölgelerde elimiz kolumuz bağlı.
Ahmet denen herif avrupaya bildirileceğine ferdi gibi bir herif bildirilmeli.
Avrupa standartlarında ahmet, kaan, berkan falan bunlar boşa yer işgal ediyor ve bizi kısıtlıyor bu tür adamlar yerine daha katkı gücü yüksek herifler kadroya yazılmalı.

Yabancı konusunda ayrı ülkede yetişmemiş oyuncu konusunda ayrı sıkıntı mevcut. Uefanın bazı tutumları bizi güçsüz hale getiriyor.
Ferdi sanırım belirli yaş aralığında türkiye’de geçirdiği 3 sene ile bunlardan ayrılıyor hatta.

Duygusallığı bir kenara bırakalım.

Sallai falan da kusura bakmasın mottomuz artık bu.

Bırakınız yapsınlar, bırakınız geçsinler, bırakınız satsınlar 👉

Çözüm belki de liberalizmdedir 🤔😄

hoca bütün keyfimi kaçırdı yine Sarri'nin oyunu tarafından alt edildi sığırpress patladı mı takım başıkesik tavuktan farksız. B planı diye bir şey yok Avrupa'da yine zurnayı elimize verecekler bu adam ders almıyor ya da kapasite bu yani. Aldığını geriye oynayan iki adım atmakta zorlanan kaan yine sağ beklerde geziyor yahu metehanı koy daha iyi kaanı sağ bek alternatifi görme artık be adam görme bu ne ders almazlık bu ne inatçılık.
Herif sallâmiyo ki

Okan hoca ciddiye alırsa iyi

Metehan kiralık gidecek ondan oynatmadi

Sen hiç mutlu olamayacak misin kekliğim
Sad Cry GIF
Olm sen ruh hastası falan mısın

Ne var o mesajda gayet rasyonel bir yorum, ne dicem senin gibi Polyanna gibi takılıp 150 adam alıcaz, Okan gidecek, FT gelecek çeyrek final oynıcaz falan mı dicem

Zorla tokatlatacaksın kendini

Osimhen, Icardi, Yunus, Barış'ı, Morata'nın yerine gelecek hücumcuyu, yeni alacağımız kaleciyi ve sağ beki aynı anda kullanamadığımız maç olmayacaktır muhtemelen sezon içinde. Bu maçı çok baz almıyorum o yüzden.

Ne var o mesajda gayet rasyonel bir yorum, ne dicem senin gibi Polyanna gibi takılıp 150 adam alıcaz, Okan gidecek, FT gelecek çeyrek final oynıcaz falan mı dicem

Hep mutsuzsun ama ..ayrıca 7-8 transfer yapacağız.eminim!

Terim keşke gelse.avrupada başarılı oluruz o zaman

Icardi gelince nasil olacak diye merak ediyorsunuz da bana göre icardi on numara da sara dan kesinlikle daha iyi oynar

Sara iyi bir sekiz numara

Ama on numara da oynadiginda etkisiz kaliyor bu kesin

Verilen görevi hic bir sekilde yerine getiremedigi icin herhangi bir katki alamiyoruz

Bana göre Tekrar geri de kullanmaliyiz sara’yi

Icardi gelince nasil olacak diye merak ediyorsunuz da bana göre icardi on numara da sara dan kesinlikle daha iyi oynar

Sara iyi bir sekiz numara

Ama on numara da oynadiginda etkisiz kaliyor bu kesin

Verilen görevi hic bir sekilde yerine getiremedigi icin herhangi bir katki alamiyoruz

Bana göre Tekrar geri de kullanmaliyiz sara’yi
İcardi 10 falan oynayama hayal görmeyin 1 gram defansa koşmaz pres yapma

Orta saha değil de kanattan rakip kale içinde bitebilecek adam eksiğimiz var. Ş.liginde bu adamların nasıl etkili olduğunu yıllarca gördük. Keza ligde de çok işe yarıyor.

Orta sahaya bir adam daha eklemek yerine ki(yabancı olarak diyorum bunu) bir tane 23 yaş kuralına uygun zıpkın gibi herif lazım bize.
keremin geri gelmesi lazım garanti 10 gol 10 asist vaadediyor.

çok kırıcısın üzme sergioyu admir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt