Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Herkesin düşüncesi tabi saygı duyarım ama.. bizim gibi maç öncesi bu sene ortalığı yıkacağız modunda olup da tek maçla bu kadar karamsarlığa bürünen başka taraftar yoktur muhtemelen yav.
Dostluk antrenman maçı, santraforsuz adamlara top bile göstermedin , oynadığın takım Juventus Milani bile avlayan bir ekip, hocası kurt , ne olacaktı 5 mi atacaktık bu kadroyla , geçen yılki oyunu oynuyoruz kaldığımız yerden devam buna Sane eklendi , kaleci ve 1,2 oyuncu daha
eklenecek dediler , napalim şimdi ,
Rudigere Bernardoya burun kıvıranlar oluyor , öğrenecekler, yapacak bişey yok
:asd:

Okan Hoca 2000 sonrası o oyunu bu kadar iyi şekilde uzun süre oynatabilen ilk isim oldu.

Ancak hala

Bir Taffarel’i
Bir Emre’si
Bir Capone’si
Bir Hagi’si

Eksik.

O seviyeye gelmesi için

Ederson / Chevalier /Donnarumma
Goendouzi
Bernardo Silva
Boey

Evet bu şekilde bir dörtlü lazım.
Orta sahada bugün Goundeuzi’nin verdiğini verecek biri ve öne de net bir 10 daha şart. Geriye de oluyorsa Boey veya onun tipi biri lazım.

Kaleci olarak da yazdığım isimler ayarında biri gerekiyor. Özellikle top tekniği iyi olan ilk 2 isim gibi kaleci daha da önemli Avrupa için.

harika gercekten harika 1 karı

osimen in bacak ne kadar ince yaw
osimhenin incecik bacaklarını görünce ben;

4212.webp

okancilarin hosuna gitmeyecek ama okan bu kafayla devam ederse avrupa‘da rezil olmaya devam eder

sorunu oyuncularda sananlar var hala

tabiki transfere ihtiyacimiz var ama transfer yaptiktan sonra hersey düzelmeyecek

okan avrupa‘da antep, kayseri, konya gibi takimlara karsi oynamadigini anlamali

komple yari sahamiza gömülelim demiyorum tabi ama adam rakibe göre oyun plani, kompakt ve dengeli oyun nedir bilmiyor

neyse ligde osimhen, sane, yunus gibi oyuncularin bireysel aksiyonlariyla antalya‘yi falan ikina ikina yenip kendimizi avutmaya devam ederiz sikinti yok
Kesinlikle. Biz Avrupada doğru futbolu sadece deplasmandaki Bayern maçında oynadık. Yenildik ama futbol aklı doğruydu. Maç içinde yeri gelecek top çevirip oyunu sogutacaksin yeri gelecek uzun top oynayacaksın. Yeri gelecek ön alan baskısı yapacaksın. Bunları maç içinde gerekli olduğu zaman bölüm bölüm kullanacaksın. Top rakipteyken biraz sahana çekilip alan daraltacaksin ve geçiş yakalayasin.
90 dakikayı bu taktiklerin sadece biri ile oynarsan yenilmeye mahkumsundur. Sürekli ön alan baskısı ile 60. dakikada pilin biter.

bu önce x pozisyonu halledelim sonra diğer y pozisyona bakarız olayıda bu sene çıktı

sizin çingene kurumsallığınızı yiyim çapsızlar

sanki aynı anda 4-5 transfer yapılamıyormuş gibi

Harbiden ya bu ne kadar bomboş bir argüman bunuda bizimkiler çıkardı sırayla transfer mi yapılır önce şunu sonra bunu böyle bir çizelge mi olur. Hayır okanda şunu ifade ederken gram tereddüt etmiyor sanki olması gereken bu düzenmiş gibi.

Geçen sezon ligin ilk haftası Hatay maçının kopyası bir maç. Hatay'ın daha çok şutu ve pozisyonu vardı. Uzatmada gelen Batshuayi golü eksik sadece. Kimse ligde başaramiycaz demedi o maç ama aynı maçı avrupa takımıyla oynayınca coşuyor vatandaş. Bi de Sallai-Jakobs hücumcularıyla oynadık çoğunu.

Resmi maç olsa Lazio'yu 3-2 yenip yürümüştük. Lüzumsuz çıkarımlar yapılıyor bence.

hocayla ilgili baktığınız yer yanlış. herif 4. senesine başlarken dandik hazırlık maçında hala tüm futbolcular hamsipress ile ön alanda köpek gibi boğuşuyor. ben bunu gördükçe sıkıntı yok devam derim zira yoğun pres hocaları genelde buralarda meme yapıyor. kloop'un küme düşmemeye oynadığı sene gibi oyuncular pres yapmaktan bıkıp dağılabiliyor. bizde hiç olmadı ki takımı böyle ayakta tutabilmek stoper istemekten 150 kat verimli bir şey kulüp için.

Takim genel olarak iyi durum da

Hazirlik dönemini bazi arkadaslar yanlis anliyorlar

Lemina mesela mükemmel bir oyuncu,gecen sezon takima dahil olduktan sonra büyük katki sagladi ama suan bana göre hazir durum da degil performansi eksik

Bunu gören yeni nesil taraftarimiz hemen lemina’nin yerine transfer istiyor

Oysa eylül ayina kadar lemina cok iyi bir seviye’ye cikacak ve yine katki saglayacak

Sane yine ayni sekilde adam bir haftadir takimla birlikte ve hazir olmadigi belli oluyor top sürerken ayagindan kaciriyor falan ama utanmasalar yerine transfer isteyecekler

Az sabirli olun

NDAŞHİMYE alalım yazıcaktımda çapraz bağlarından sakatlanmış
Hem o.s hem de cb olarak işimize yarardı NDAŞHİMYE

Doğru transferlerin yapılması için sağlam bir şamar yememiz şart gibi. Antep maçında puan kaybı hayrımıza olacaktır, yoksa ben sanmıyorum ki sağ bek, orta sahaya falan transfer yapılsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt