Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sırf zayıf yav.

Bence balon. Burcu bambaşka.

acayip 1 hanım
her yeni fotosunda şöyle oluoz heis

1754176052650.webp

Frankowski Kap bu gün gelmedi herhalde hafta içi gelir. Morata'da bu hafta içi gitsin ve bu ikiliden toplamda 14-16 milyon euro kazanmış olalım. Frankowski 2 milyonu peşin kalanı 2 yıl sonra olur ama Morata'nın peşin olur bu da kaleci işini de hızlandırır bence hafta içi kaleci konusu biter diye umuyorum. İsmi çıkmayan 3 kaleci konusunda benim düşüncem Nick Pope, Lammens(Çok çok az çıktı o yüzden görmemiş olabilirler.), Filip Jorgensen, Safanov, Restes bunlardan üçü olma ihtimali yüksek.

Acilinden boey gibi sag bek, davinson gibi sol stoper ve panter gibi bi kaleci lazim

Bonus olarak ilkay ve sikot orta saha ve forvet

Sırf zayıf yav.

Bence balon. Burcu bambaşka.
@Serdar Ünsal Geceye güzel 1 Burcu Özberk fotoğrafı atacaktım ama Konu'suna yazı yazılamıyo :D Burdan atacaktım da banlanmak sıkıntı değil Serdar dayım gibi evli olanların yakalanmasına karşılık böyle 1 riski göze alamadım :D

@Serdar Ünsal Geceye güzel 1 Burcu Özberk fotoğrafı atacaktım ama Konu'suna yazı yazılamıyo :D Burdan atacaktım da banlanmak sıkıntı değil Serdar dayım gibi evli olanların yakalanmasına karşılık böyle 1 riski göze alamadım :D
Kanksim yav dayisini nasil da dusunur. Seviliyorsun😅

O degilde insallah lemina kasli olmasinda mutevellit gec hazir oluyor diye bu haldedir. Eger böyle devam eterse patlariz bu sezon

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt