- 26 Kasım 2012
- 185.610
- 258.308
- 5.998
Sırf zayıf yav.
Bence balon. Burcu bambaşka.
acayip 1 hanım
her yeni fotosunda şöyle oluoz heis
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sırf zayıf yav.
Bu kıyıcı niye böyle
Devrim mi Burcu mu.
Hayri bey benim dilimle iş görme lütfen
@Serdar Ünsal Geceye güzel 1 Burcu Özberk fotoğrafı atacaktım ama Konu'suna yazı yazılamıyoSırf zayıf yav.
Paylaş !!@Serdar Ünsal Geceye güzel 1 Burcu Özberk fotoğrafı atacaktım ama Konu'suna yazı yazılamıyoBurdan atacaktım da banlanmak sıkıntı değil Serdar dayım gibi evli olanların yakalanmasına karşılık böyle 1 riski göze alamadım
![]()
Vınla UlanAbi adamlar niye +5 fazla versin
Anlasmayi yapip imzani atmissin +5m icin bu kadar diretmeye gerek yok cocuk gibi
Kanksim yav dayisini nasil da dusunur. Seviliyorsun@Serdar Ünsal Geceye güzel 1 Burcu Özberk fotoğrafı atacaktım ama Konu'suna yazı yazılamıyoBurdan atacaktım da banlanmak sıkıntı değil Serdar dayım gibi evli olanların yakalanmasına karşılık böyle 1 riski göze alamadım
![]()
Dediğim gibi banlanmak sıkıntı değil reis
Zeytinli Rock Fest'de hiç mi çadır kurmadın be oğlumAbi adamlar niye +5 fazla versin
Anlasmayi yapip imzani atmissin +5m icin bu kadar diretmeye gerek yok cocuk gibi
Sen de dayımKanksim yav dayisini nasil da dusunur. Seviliyorsun![]()
Lamia mıO degilde insallah lemina kasli olmasinda mutevellit gec hazir oluyor diye bu haldedir. Eger böyle devam eterse patlariz bu sezon
Evliyim , banlanmam umarımDediğim gibi banlanmak sıkıntı değil reisEvli olanlar lütfen bu fotoğrafı açmasın
![]()