Bir kere sen kanatlarını kaleye yakın bire bir topla buluşturamıyorsun bu eksiklikten dolayı.
Yunus alıyor 30 metre top sürüyor kaleye yaklaşmak için, Barış orta sahadan dribbling yapıyor bir de utanmadan bu çocuklara laf yapıyorlar. Sane de aynı sorunu yaşayacak böyle giderse.
Bir onceki ofans analizi ve buna fazlasiyla katiliyorum.
Ilk alindiginda Sara bu isi kotarir mi diyordum ama ne kadar sevsemde kendisini oyun icinde cozum olmaktansa ayni probleme ek oluyor.
Bahsettigin gibi kilidi cozen gerektiginde 4 5 metre iceriye kosusunu atan ya da al ver yapacak cilingir adam lazim 10 numaraya. Kendi oodegard/ilkay profilimizi bulmak oturtmak lazim. Ilkay isimine itirazim yok fakat mertens gibi tum sezon pestilini cikarir hoca onun, e kenarda oturtsan maasi dert olacak gibi seyler geliyor aklima(yazilan cizilen maas beklentisi uzerine diyorum tabi)
Dun hazirlik macinda 2 tane gecmisten devam eden konu gene ortaya cikti - hucumda top ceviriyoruz ediyoruz(tmm forvet yoktu) ama o dikine ya da dip cizgili oyunu dar alanda yapamiyoruz.
Digeri-ki bence daha fatal olan- ileride kalabalikken ani top kaybinda (pas hatasi, defansta sekeni alamama ya da kalabalik presteyken) her hangi bir topu rakip ortasahda bos alanda aldiginda ve yuzunu bizim kaleye dondugunde tum defans daginik kaliyor. Gecis yiyoruz ve cok rahat alan vererek oluyor.
Uzun toplarda gunayin eksik kaldigi bir kac seyde belli oldu dun.
Hoca hucumda bu kadar oyuncu varken(ki o kilit pas adamin yok) nasil kadro cikaracak, surekli degistirmeden istikrarli oyun oturtacagiz meraktayim.
Lig icin defansif konular bir noktaya kadar eyvallahta, o pasor dedigin adam olsa ve oyun otursa her max 5 atariz.
Avrupada cok fena ceza keserler ama. AVL rakiplerine benzemeyecek sonucta