Doğu Alkan
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2012
- 35.862
- 20.604
- 2.333
Mason'u gergin gördüm
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diyelim hoca gitti yerine kim gelsin isterdin ?#okanburukistifa
Bende formul soyle - kura sansina dayanarak tabiiİlk 24'e girememe değerlendirmesi biraz da son transferlere ve kuraya bakar; PSG-Bayern(D)-Arsenal-A.Madrid(D)-Tottenham(D)-PSV-Bilbao(D)-Newcastle kurası çek de bakalım 11-12 puan minimum nasıl topluyoruz görelim. Ben ekstrem şanssız örnek yazdım bilerek ama sonuçta 12 puan için 4 galibiyete veya 3 galibiyet 3 beraberliğe ihtiyacın var sonuçta. Minimum 4 takıma sağlam diş geçirebileceğin bir kura lazım demek bu da. Aşağıdaki linkten tekrar tekrar kura çektirin, 12 rahat yaparız diyebileceğiniz kaç güzel kura çekebiliyorsunuz bir bakın. Kadromuz da öyle geçen seneden 3-4 gömlek yukarıda değil yani.
UEFA Champions League New Format Draw Simulator – Draw Simulator
İlkay konusunda şüphelerim var reis.Bir kere sen kanatlarını kaleye yakın bire bir topla buluşturamıyorsun bu eksiklikten dolayı.
Yunus alıyor 30 metre top sürüyor kaleye yaklaşmak için, Barış orta sahadan dribbling yapıyor bir de utanmadan bu çocuklara laf yapıyorlar. Sane de aynı sorunu yaşayacak böyle giderse.
Reis genel olarak doğru.kaç tane adam alacaz ulan daha toplam 50 m bonservis verdiğimiz keresteleri nereye şutlayacaz diye düşünüyoruz
her sallandığımız maç 1 extra adam yazılmazki ihtiyaç Liste
Şamp zaten olunuyor, mevzu Avrupa'da başarı. 3 senenin sonunda en ciddi hazırlık maçında sağ bekte Kaan Ayhan ile oynuyorsan problem vardırSezon başı yangını çıkmış, hoca istifaya davet edilmiş. 10 tane transfere ihtiyacımız var denilmiş. 26. şampiyonluk hayırlı olsun.
Diyelim hoca gitti yerine kim gelsin isterdin ?
Kadının yaka mikrofununa konuşsun hocamiz
Kerem 50 top kaybida vadediyor. Kanada ihtiyaç yok pukicim. Bizim Avrupa'da oyunu degistirmemiz lazimkeremin geri gelmesi lazım garanti 10 gol 10 asist vaadediyor.
çok kırıcısın üzme sergioyu admir
Şampiyonlar liginden elendiği an kovarım üç senede 300m Euro üzerinde harcama yapılmış beyfendi içinYollamak istedigin oyuncu hazir degilse almaktan vazgeciyorlar cunku. Adami bir de alip 2 ay idmana mi sokacaklar ligler baslamak uzereyken. Kohn, Zaniolo vs. hepsi civi gibi gozukmeli ki taliplileri hemen alsin.
Seneye de konferans ligini takip ederiz oldu olacak... Turkiye liginde Avrupada basarili olamiyor diye hoca kovulmaz. Hele ki 3 sene ust uste sampiyon olmus hoca hic kovulmaz. Size bol dalga gecilmeli bi Ali Koc ve Mourinho sampiyonlugu lazim herhalde hocanin degerini anlamaniz icin, 3-4 hafta sokaga cikamadiginizda anlarsiniz neyin ne oldugunu. 3 sene once 13. bitirdi bu takim Avrupada goreceli olarak basarili oldugu sezonda.
O hep gerginMason'u gergin gördüm
Doğru. Bu kadar kontrolsüz bir pres anlayışı ile elek olmak normal. Çok geniş alanda ve çok adamla pres yapılıyor, hem oyuncuların üzerine yük hem de vasatın biraz üzerinde bir Avrupa kulübü için çok rahat gol bulabilme imkanı sağlıyor. Dünkü yenen 2.gol mesela, tık tık 2-3 pasla iş bitti.Mevzunun dizilişle alakalı olduğunu sanmıyorum. Okan hocanın direttiği bir anlamsız pres oyunu var ve her rakibe işlemiyor. Biraz mantalitesini değiştirmesi lazım. Takım boyu çok uzuyor oynattığı oyunda umarım farkındadır.