Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlk 24'e girememe değerlendirmesi biraz da son transferlere ve kuraya bakar; PSG-Bayern(D)-Arsenal-A.Madrid(D)-Tottenham(D)-PSV-Bilbao(D)-Newcastle kurası çek de bakalım 11-12 puan minimum nasıl topluyoruz görelim. Ben ekstrem şanssız örnek yazdım bilerek ama sonuçta 12 puan için 4 galibiyete veya 3 galibiyet 3 beraberliğe ihtiyacın var sonuçta. Minimum 4 takıma sağlam diş geçirebileceğin bir kura lazım demek bu da. Aşağıdaki linkten tekrar tekrar kura çektirin, 12 rahat yaparız diyebileceğiniz kaç güzel kura çekebiliyorsunuz bir bakın. Kadromuz da öyle geçen seneden 3-4 gömlek yukarıda değil yani.

UEFA Champions League New Format Draw Simulator – Draw Simulator
Bende formul soyle - kura sansina dayanarak tabii

2 ic saha galibiyet (3 ve 4 uncu torba rakipler)
1 deplasman (4 uncu torba rakibin)
2 ic saha beraberlik(zor tabi 1. Torba rakibine, sans burda lazim)
1 deplasman beraberlik (3uncu torba rakibine)

Bunun ustundeki her sey ekstra benim gozumde(yanlis anlasilmasin ustteki listede her sey yolunda giderse listesi) ki o 1 ekstra puan bile gerekebilir yeni formatta. 2 puan bile 8 9 sira demek olabiliyor.

Bir kere sen kanatlarını kaleye yakın bire bir topla buluşturamıyorsun bu eksiklikten dolayı.

Yunus alıyor 30 metre top sürüyor kaleye yaklaşmak için, Barış orta sahadan dribbling yapıyor bir de utanmadan bu çocuklara laf yapıyorlar. Sane de aynı sorunu yaşayacak böyle giderse.
İlkay konusunda şüphelerim var reis.
Tabiki kaliteli oyuncu.Fakat bizde beklenti farklı olacak.Biz city gibi top oynamıyoruz.Cityde tarzına uygun bir takım oyunu var.Çok fazla sırumluluk almasına gerek kalmıyor.Aynı durum hakan içinde geçerli..Biz ctiy gibi presi çabuk aşamıyoruz.Genel olarak Rakibe çok daha yakın bölgede baskı pas yapamıyoruz.
Bizde beklenti başka olacak.Fark yaratsın çalım atsın şut atsın gibi bireysel olarak ciddi beklentiler olacak.Yaşıda ortada.

Transfer transfer diyoruz da cidden bizim td
Ile sikintimiz var, bu dördüncü sezonu ve hala ayni oyun , hala ayni hatalar, hala israrla yetersiz olan oyunculari ilk 11 koymasi gibi. Sirf Süper Lig icin bu kadro kurulmuyor. Dünkü oyun gösterdiki yine bizim dengimiz dahi olmiyacak kuzey takimlari gelip bizi yenecek.

kaç tane adam alacaz ulan daha toplam 50 m bonservis verdiğimiz keresteleri nereye şutlayacaz diye düşünüyoruz
her sallandığımız maç 1 extra adam yazılmazki ihtiyaç Liste
Reis genel olarak doğru.
Ama bizim ihtiyaçlar daha geçen seneden belliydi.Yani maç maç ihtiyaçlar farklılaşmıyor.

Osimen transferine rağmen genel olarak yönetim ve okan hoca açısından transferlerde sadece bu sene değil net bir başarısızlık var.

Sürekli aynı hatalar yapılıyor.Ve hep bir sene sonra geçmiş sene yapılan hataların sıkıntıları yaşanıyor.Bu senede aynı olacak gibi.

.
Sezon başı yangını çıkmış, hoca istifaya davet edilmiş. 10 tane transfere ihtiyacımız var denilmiş. 26. şampiyonluk hayırlı olsun.
Şamp zaten olunuyor, mevzu Avrupa'da başarı. 3 senenin sonunda en ciddi hazırlık maçında sağ bekte Kaan Ayhan ile oynuyorsan problem vardır

Diyelim hoca gitti yerine kim gelsin isterdin ?

futboldan biraz anlaması yeterli
çünki başımızda ki gram anlamıyor

ortasaha önceliğimiz yok demek
ben aslında ortasaha istemiyorum işte fırsat doğarsa alırız demek

leminayıda istemiyordu zorla seve seve almak zorunda kaldı

onuda kullanamadı

en sonunda bjk maçından sonra futbolcular darbe yapıp ipi ellerine aldılarda takım şahlandı

bu adam hoca moca değil

göreceksiniz bu takım clde maximum alacağı puan 3 dür

ondada 3 beraberlik bekliyorum

orası cl kimse yedekleriyle maça çıkmayacağı için tottenham maçı gibi bir maç beklemeyin!

bu takım defansı anlayışı ile içimizden geçerler!

Dun kotu organizasyon ve sahne sovu ile umarim yonetim kendini pohpohlamayi birakir artik. 3 gundur baska bir sey izlemiyoruz."3 gizli isim, cildiracaksiniz" falan bana cok antipatik geliyor

Sezon basliyor, takim uzerindeki bu hava ciddiye donmeli- keza taraftar icinde gecerli

Tottenham maçındaki takıma iyi bir kaleci, Mertens yerine Sane, Sara yerine Lemina da olabilir, Kaan yerine de iyi bi stoper gelse nasıl olur acaba

IMG_8699.webp

Yollamak istedigin oyuncu hazir degilse almaktan vazgeciyorlar cunku. Adami bir de alip 2 ay idmana mi sokacaklar ligler baslamak uzereyken. Kohn, Zaniolo vs. hepsi civi gibi gozukmeli ki taliplileri hemen alsin.

Seneye de konferans ligini takip ederiz oldu olacak... Turkiye liginde Avrupada basarili olamiyor diye hoca kovulmaz. Hele ki 3 sene ust uste sampiyon olmus hoca hic kovulmaz. Size bol dalga gecilmeli bi Ali Koc ve Mourinho sampiyonlugu lazim herhalde hocanin degerini anlamaniz icin, 3-4 hafta sokaga cikamadiginizda anlarsiniz neyin ne oldugunu. 3 sene once 13. bitirdi bu takim Avrupada goreceli olarak basarili oldugu sezonda.
Şampiyonlar liginden elendiği an kovarım üç senede 300m Euro üzerinde harcama yapılmış beyfendi için

Mevzunun dizilişle alakalı olduğunu sanmıyorum. Okan hocanın direttiği bir anlamsız pres oyunu var ve her rakibe işlemiyor. Biraz mantalitesini değiştirmesi lazım. Takım boyu çok uzuyor oynattığı oyunda umarım farkındadır.
Doğru. Bu kadar kontrolsüz bir pres anlayışı ile elek olmak normal. Çok geniş alanda ve çok adamla pres yapılıyor, hem oyuncuların üzerine yük hem de vasatın biraz üzerinde bir Avrupa kulübü için çok rahat gol bulabilme imkanı sağlıyor. Dünkü yenen 2.gol mesela, tık tık 2-3 pasla iş bitti.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt