Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son 3 seneki kadroların kapasitesi ilk 2yi kendi alıyor zaten, Okan’ın temel başarısı feneri geçmek bu 3 sezonda.

Yani başarısız olsa da 2. olacak konferansa falan kalmayacağız.

Avrupa’da ise düz başarısızız, sadece iyi top oynadığımız bir iki maçı döndürüp duruyoruz.

Tottenham maçında ilk 11lerinden 5-6 oyuncu eksik en başta iki as stoperleri yoktu o gün, çok iyidin ofansta ama defansta da kötüydün. Onu geçtim Yunusla Barış o rolleri sezon boyu oynasa 20 maça mahvolurlar.

Net referans alınacak maç deplasmandaki Bayern maçı, dün biri de söylemişti, o maçtaki nispeten denge oyununu oynamalısın, ilk Bayern maçındaki gibi yüksek karşılamalı oyunu büyük takımlara 40 dk oynar sonra dağılırsın.

kaleci
sağ bek
orta saha

yangın teamı meydanlara davet ediyorum gelsinler ne yapacaklarsa bu taraftara yapsınlar taraftarın üstünde güç ben görmedim bu zamana kadar.

kerem tam aradigimiz topcu suan maliyet-fayda acisindan

sané o gollük ara paslariyla cok pozisyona sokar onu defans arkasi kosularla

Barış-yunus-sane-osimhen-icardi-sara-torreira-lemina

Her türlü bu isimlerden 2’si taça çıkacak durumdayken bir de takım içi kimyaya zarar verecek kerem mi istiyorsunuz ??

Yollamak istedigin oyuncu hazir degilse almaktan vazgeciyorlar cunku. Adami bir de alip 2 ay idmana mi sokacaklar ligler baslamak uzereyken. Kohn, Zaniolo vs. hepsi civi gibi gozukmeli ki taliplileri hemen alsin.

Seneye de konferans ligini takip ederiz oldu olacak... Turkiye liginde Avrupada basarili olamiyor diye hoca kovulmaz. Hele ki 3 sene ust uste sampiyon olmus hoca hic kovulmaz. Size bol dalga gecilmeli bi Ali Koc ve Mourinho sampiyonlugu lazim herhalde hocanin degerini anlamaniz icin, 3-4 hafta sokaga cikamadiginizda anlarsiniz neyin ne oldugunu. 3 sene once 13. bitirdi bu takim Avrupada goreceli olarak basarili oldugu sezonda.
Avrupa'da yine basarisiz olursa ligde dandik takım yendi diye mi devam edeceğiz. Okan buruk olmasa şu kadro ile ligde şampiyon olamayacaz 13. Filan mı olucaz saniyorsun. O 13. Olan takım Avrupa'da doğru dürüst gol yemiyordu

Şl kadro bildirimine 30 gün kalmış.Ve min 4 kaliteli takviye lazim cok fena patlamaya dogru gidiyoz.

Bence hoca ilk defa bu sezon neyin ne olduğunun farkına vardı bu sezondan kastım geçen avrupa faciasının getirdiği durum sonrası, çünkü onun ağzından avrupa için atletik adamlar almamız lafını duymamız mümkün değildi kendi kafasının dikine gitmiyor bu sefer her şeyin farkında kadronun güçlendirilmesini istiyor. Benim tek korkum akşam pazarından tekrar cuesta çekecek olmamız bu saaten sonra iyi oyuncu alınır mı bilmiyorum. Yine frank ve cuesta ayarında isimsiz birileri gelirse apo ve kaan'ı ilk 11'de görürüz tekrar. Hocaya dank etmiş durumda ama yönetime dank edemiyor bir türlü.

Yunusla Barışın önemi anlaşılmıştır umarım.

Anadolu deplasmanlarında özellikle bunlar kadar zorlayan pek olmuyor.
Barış girdi Lazio defansı allak bullak oldu resmen:) Barış ve Yunus gerçekten bizim için çok kıymetli ler.Birde onlara eşlik edecek 10 numarada gerekli .Şuan arka planda ama:)

Okan Hocam sağ bekim yok modunda işte Kagan'a kaldık yani o mevki boş mottosunu öngördü dünkü maçta.Bence ilk yapılacak transfer safkan bir sagbek olmalı.

1754208133964.webp

Icardi dönünce böyle bir dizilişe hazır olalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt