Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece bir hazırlık maçından sonra yazılanlara bak, hoca bir şeyler deniyor, maçı kazanmaya oynasaydı barış ve yunusla başlar rahat rahat kazanırdı. Transferler bitsin resmi maçlar başlasın o zaman eleştirir siniz zaten.

Berkan ve Yusuf olunca ortasahamiz olmusmu oluyor:) Sanırım farklı birşey demek istedin.İkiside olmasada olur modunda zaten.Kuvvetli ortasaha şart oğlu şart.
tabi başka bir şey demek istedim hoca sürekli gideceklere göre bakacağız diyor ya, bu ikisi gidince hoca 2 orta saha isteyecek demek istedim, mutlaka bir dengeyi gözetiyordur hoca takımın moral ve yönetme anlamında

Kerem'in mentalinde biri fbye giderse 3 seneye kastamonuspora kadar düşer

Kohn
Jelert
Yusuf
Zani
Nelson
Cuesta
Morata ⏳
Frank ✅
Önce yabancılardan kurtulup kaleci, Sağ bek ve Sol stoper almalıyız.
Ilkay ve 6 - 8 orta saha da fırsat transferi olur gibi veya Veiga'yi alıp onun 2 yeri oynamasından faydalanırız.

Yunus'un menajerlik şirketini değiştirmek lazım bu konuda agresif davranmalıyız

Mevcut noktada Kerem Fb'ye giderse büyük sürpriz olur. Ve Fb akıl almaz bir para vermiş demektir hem Benfica'ya hem Kerem'e muhtemelen.

Aksi durumda, Fb aleyhine daha taze bu kadar aksiyonu olan biri, kendi takımında daha yeni 7 noyu almış biri, Fb gibi kapkara ve kaotik bir camiaya neden gitsin?

kerem fenere gitmez ama biz zanioloyla takas yapabiliriz, rotasyonda keremi kim istemez?

Fbnin başında ali koç var diye okan buruk teknik direktör oldu avrupada elendiği takımların toplam bütçesi sırf beklere harcattığı parayı geçmez
Herifler 3 senedir 90 puan topluyor şikayet ettiğin adam gelmese 22 22ydi şampiyonluklar şimdi

Eleştirecek bin tane şeyi varken o kadar saçma sapan konuşuluyo ki zorla savunduruyosunuz adamı.

Git orta saha aldırmıyor diye eleştir, avrupada zortlayacak pres oyununda ısrar ediyor diye eleştir, avrupadaki başarısızlığı eleştir hep beraber katılalım

Keremin fbye gideceğini herkes biliyor da nedense konduramıyor sonra gidince aşırı gereksiz bir tepki olacak keremi bülent korkmaz falan sanan var 4 sene oynamış çok iyi katkı vermiş bir futbolcudan fazlası değil

Hadi vasat yerlileri geçtim de

İs yapabilen yabancilari bile elden cikaramiyorlar

okan buruk gittiğinde bu takımdan en az %30 daha fazla randımsn alırız

bu takımı frenleyen şeyin okan buruk olduğunu artık daha net görebiliyorum

takım bjk maçından sonra ipleri eline alınca nasıl şahlanmıştı son 6 hafta

işte öyle bir gs okan buruksuz sadece mümkün!

bu adama rağmen biz buralardayız!
3 senedir olduğu gibi bu sene de sen ve senin gibileri kudurtacak Okan hocam.

Biz başarıları iliklerimize kadar hissederken sen yarım yamalak, ulan acaba sevinsem mi diye bocalayarak geçireceksin

Bir hazırlık maçında oynanan yarım devre idare eden futbol senin ezilmiş ve bastırılmış haleti ruhiyeni ortaya koymaya yetti be dostum

He bi de şu var, ohoooo daha çoook şampiyonluklar göreceksin böyle yarım yamalak hissiyatla.

Alış buna dostum, biliyorum zor ama başka şansın yok gibi. Çünkü Okan hocam ezer

Nöbet iki ay boyunca osimhen diye kendini yirtti durdu. Ne yaratici sanki tek ihtiyacmis gibi.

kaleci , stoper ve sag bek yok ama icardi ile morata var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt