Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mevcut noktada Kerem Fb'ye giderse büyük sürpriz olur. Ve Fb akıl almaz bir para vermiştir hem Benfica'ya hem Kerem'e muhtemelen.

Aksi durumda, Fb aleyhine daha taze bu kadar aksiyonu olan biri, kendi takımında daha yeni 7 noyu almış biri, Fb gibi kapkara ve kaotik bir camiaya neden gitsin?

Geçen yıldan tek fark Mertens yerine Sane

Bu düzen geçen senenin en kolay lig fikstüründe 8 maçta ilk 8e giremedi

Geçelim

Sara Torreira ikilisi Avrupa maçlarında çok açık veriyorlar savunma tarafında. Kaan Torreira ikilisi dahi daha iyidi bu ikiliden.
Ben de istemiyorum ama yapacak gibi. Zaten Sane Yunus BAY oynadıktan sonra 3 orta sahadan biri kesik yiyecek. Bir ihtimal Sane'nin duran topları iyiyse Lemina Torreira devam eder.

Hazırlık macini gereginden fazla önemsiyoruz Sallai nin forvette çıktığı bir maç bu tur maclarda amaç da eksikleri görmektir mesela dünkü maçta kaleci stoper sağ bek orta saha mevkileri göze çarptı kaleci ve stoper kesin alınacak sag bek ve orta saha da düşünülen mevkiler sakın olmakda fayda var.

Hiç duyumda yok yav sıfır, çocukken ben kiminle evlenecem karım kim olacak acaba düşüncesinin verdiği o gizemli esinti geldi kalecimiz kim olacak hangi takımda oynuyor şuan acaba çok merak ediyorum.

Jelert ve yusuf icin yas zimbirtisina uyuyorlar.kalabilirler sacmaligi nerden cikip duruyo allah askina ya.Uysalar ne olur ne kullaniyoz nede kullandigimizda katki alabiliyoruz yemisim o zaman kuralara uymalarini.Bi halta yaramayan adamlari yaştan kurtariyo diye takimda mi tutacaz sacma sapan şeyler

Okan hoca eksiklerin farkinda

Kaleci ve savunma icin transfer bekliyor

Ama cok yavas hareket ediyoruz bu bir gercek

Kaan’i sag bekte bir iki macta kullanirsin ama sezon genelinde kullanirsan AZ ve prag macinda oldugu gibi takimi yari yolda birakir cünkü adam sag bek degil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt