Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1754212560740.webp

Taraftar olarak isimlere spesifik olarak anormal takılıyoruz.

Oyun ÇOK daha önemli oyuncuların bireysel noktalarına yaptığınız eleştiriden (bu ne demek: aynı oyuncu oturmuş oyunu olan bir takıma entegre olabilirse daha iyi oynar)

sanki o ismi değiştirince bombastik 8-0 10-0 maçlar olacak.

Bizimkiler kaleciye mi sağ beke mi sıkalım diye kararsızlar gibi

Sara dün derli topluydu biraz hızlanmış gibi geldi

Sadece arkasi dönük top aldiginda pres altında sıkıntı yaşıyor

gidişat bence şu olacak

satılacaklar satılacak - talibi olan vs .

kaleci + defans olacak ama 2002 yüzünden jelerti tutacağız gibi geliyor sağ bek almak yerine (hissiyatım, temenni değil @Alper Altun sinirlenmesin :D ) - diğer 2002 hakkını da ortasaha arayışında olacaklar trasnfer sonuna doğru.

haliyle 3 hamle max bekliyorum. hoca 4 demiş olmasına rağmen.

kontenjanı ne kadar boşaltabileceğimiz muamma .

Ben köhnü nasıl 5e satamıyorlar diyordum ama köhne 2 m bile vermem. Dün girdi hiçbir numarası yok, ne çalım ne hız bomboş bi adam

Tahminen Okan Buruk duran toplardan dolayı Sara'yi bırakmaz. Onu tekrar eski yerine çekip Lemina'yi yedeğe çekeceği için orta saha istemiyor.
Kaleci
Xxx Davinson Abdülkerim Jacobs
Torreira Sara
Sane Yunus BAY
Osimhen
Avrupa'da başarı ancak kura şansıyla olur.

Sara müthiş bir 8 no

10 için çevikliği çok yetersiz oraya yunusu monte etmemiz lazım ligde. Avrupada yine oynar da

Maçına göre lemina yahut sara oynayabilir ligde ortasahada
ben de böyle düşünüyorum - Yunus için kolay olmayacaktır ama eldeki çözüm bu gibi . başka yok çünkü.

oyuna görede ikinci forvet girer yunus kanatlardan birine gider falan filan.

esas mesele bu formülde lemina - tor- sara dan 2 tanesine yer var 3 üne değil. defansa doğru domino efekt oluyor 4lü defans olduğumuz sürece.

Tahminen Okan Buruk duran toplardan dolayı Sara'yi bırakmaz. Onu tekrar eski yerine çekip Lemina'yi yedeğe çekeceği için orta saha istemiyor.
Kaleci
Xxx Davinson Abdülkerim Jacobs
Torreira Sara
Sane Yunus BAY
Osimhen
Avrupa'da başarı ancak kura şansıyla olur.
Geçen yıldan tek fark Mertens yerine Sane

Bu düzen geçen senenin en kolay lig fikstüründe 8 maçta ilk 8e giremedi

Geçelim

Sara Torreira ikilisi Avrupa maçlarında çok açık veriyorlar savunma tarafında. Kaan Torreira ikilisi dahi daha iyidi bu ikiliden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt