Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dün maçın son 20 dakikasında ful kanat vardı sahada. BAY, Yunus, İsmail, Jelert, Kaan, Sallai, Ahmed birlikte oynadılar. Orta sahada Eyüp’le Eyüpsporda sağ bek oynayan topçumyz vardı. İsmini hatırlayamadım. Gel de hocaya bel bağla. Nasıl bağlayacaksın. Hazırlık maçını topçuyu görmek istiyorsan 10 kanat (ileti ve bek) ile ne göreceksin ki.
Aşur bey Galatasaray Terbiye-i Bedeniye Kulübü üyesisiniz anladığım. Hüviyet varakanızda 1928 yazıyo ama, harf devrimi ulaşmamış herhalde henüz kulubümüze... 😊
Kasımdan önce basılmış kartvizit olmalı 🤔😄

Ekli dosyalar

• 25268.webp
    25268.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 6
Berkan giderse herhalde orta saha rotasyonuna Okan hoca kendini yazar. Bir de halen takımın transfere ihtiyacının olduğunu göremiyor. Yav delirtecek bizi, hala düşerse diye sağ bek alırız diyor böyle bir şey olamaz yahu.

2 orta saha
1 sağ bek/Stoper yada ikisinden ayri ayri 1 tane artik orasi hocaya kalmis
1 kaleci net şart

Abi ben muslerayı istiyorum ya. Yaşlanmayı kabul etmiyorum.

İçim acıyor

Salih Özcan Lemina alternatifi olarak iyi olabilir. Fizikli agresif bir adam büyük fark yaratmaz ama yoklukta gideri var

Feramuz da bizimle aramizda yaptığımız centilmenlik anlaşmasına uymamıştı

Cuesta
Jelert
Yusuf
Nelsson
Zani
Şutlanmalı ve paralar stoper ve orta saha transferlerine yatırılmalı

Biz şimdiye kadar hep stoper de oynayabilen sağ bek üzerinde durduk ama bu takıma hem sol stoper hem sağ bek gerekiyor. Frankowski 'de gittikten sonra doğrudan sağ bek için arayışların hızlanması gerekiyor.

Gurbetçiler harici yerli ortasaha havuzunu bir taramalı yahu
Kimler takıma kazandırılabilir bakılmalı
Bu iş böyle olmucek

Şöyle bir bilgi bırakayım:

Mustafa Duru, Altınordu altyapısından yetişen genç ve yetenekli bir futbolcudur. 22 Mayıs 2009 doğumlu olan Mustafa, sol kanat forvet pozisyonunda oynuyor ve sağ ayağını kullanıyor.

Son zamanlarda adı, özellikle Trabzonspor ve Galatasaray'ın transfer listesinde yer almasıyla gündeme geldi. Altınordu ile Trabzonspor'un anlaşmasına rağmen, Duru'nun ailesinin tercihinin Galatasaray'dan yana olmasıyla genç futbolcu, Galatasaray'a transfer oldu.

Ayrıca, 16 yaşında olmasına rağmen Türkiye Kupası'nda Altınordu formasıyla Küçükçekmece Sinopspor'a attığı golle turnuva tarihinin en genç golcüsü unvanını da alarak dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt