Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Tekrar tekrar dememin bir sebebi var. Bir kere çekersen çok kolay veya çok zor bir kura çekebilirsin. O yüzden tekrar tekrar çekeceksin ve örnekleme sayısını artıracaksın ki; oran olarak ne kadar 12 puan toplaması kolay, ne kadarı zor gelecek bir göreceksin.
Bahanelere karnim tok. Kimse kusura bakmasin 1 topcuya 75m verebiliyorsak ilk 24e mazeretsiz kalacak takim

Yoksa koy ismail kartali oda bu takimi ligde sampiyon yapar

Lig maçına 6 gün var.
Halen hazır olmayıp yok stoper lazım yok sağ bekimiz eksik falan dememiz inanılmaz.
Önceliğimiz kaleciymiş. Bak Allahın işine ya.
Milletin isyanı lazioyaya 5 atılmaması falan değil. Oyunumuzun hiç gelişmemesi. Halen aynı hataların yapılması aynı gollerin yenmesi. Hazırlık döneminde de gidermeyeceksek ne zaman gidereceğiz bu problemleri, demek ki bunla ilgili hiç hazırlık yapılmamış diye düşünüyor insan. Geçişten gol yemek tedavisi olmayan bir hastalık gibi yapıştı üstümüze ve bunun devam etmesi insanların Avrupa maçları için umudunu kırıyor. Yoksa hazırlık maçının ne olduğunu herkes biliyor.
Bence hazırlık maçının ne olduğunu çoğu kişi bilmiyor. Haklısın diyemeyeceğim.

Bu sene şampiyonlar Ligi'nde başarı gelmez ise sadece Okan gitmez. Lig başladı hala eksikleri halledemediler. Bu şekil de gitmez.

Frankie takımla idmanda. Satamadık gibi.

Bu armani kolpaları nereden çıkıyor yav öyle bir haber mi var

Bildiğim kadarıyla sadece napoli’ye forma üretiyor onlar. Gelip bize niye forma yapsınlar

Şu Jelerti de versinler PTT ligine bir yere yollasinlar. Gördükçe moralim bozuluyor

Ben ligde demedim zaten Avrupa'da dedim. O takım çok kötü kadroydu. Şu takımın 36 takımın içinde ilk 24 en girmesi olması gerekendir başarı degildir bu. Bu kadro Gayet başarılı olur cag dışı futbol oynatmazsan eğer. Hurra pres yap arka tarafı boşalt böyle bir futbol yok. Avrupa'da dengeli oynayacaksın. Orda Kayseri sivas filan yok. Ligde oynasın bu oyunu Avrupa'da başka birşey bulacak
Anladim hocam, sen de haklisin. O sene iyi bir seri tutturmustuk Avrupada, biraz sans biraz taktik.

Ortadaki problem su: biz bir senede ortalama 50 mac oynuyoruz, bu 50 macin da en az 40 tanesinde acik ve net favoriyiz (lig + TR kupasi), hazirlik macinda da bu dominant oyunu test ettik. CL icin daha farkli bir mentaliteye ihtiyacimiz var, orasi dogru.

Demek istedigim duzenli basari su anda bizim icin anlik veya gunluk Avrupa basarisindan daha onemli.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt