Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.490
- 22.844
- 2.393
grok üfürüyo renkdas
birine de serhan demis
mektebi gala, haginewz yahut turanspoer gibi bi hesap oldu cikti son zamanlarda
Birine de semedo transferi yüzünden demiş

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
grok üfürüyo renkdas
birine de serhan demis
mektebi gala, haginewz yahut turanspoer gibi bi hesap oldu cikti son zamanlarda

ne diyo bu ya
kavukcu kime dedi bunu
Videosu var twitter da öyle tehdit eder gibi bir hali yok.Şakalaşmış diyen de var
Bahanelere karnim tok. Kimse kusura bakmasin 1 topcuya 75m verebiliyorsak ilk 24e mazeretsiz kalacak takimTekrar tekrar dememin bir sebebi var. Bir kere çekersen çok kolay veya çok zor bir kura çekebilirsin. O yüzden tekrar tekrar çekeceksin ve örnekleme sayısını artıracaksın ki; oran olarak ne kadar 12 puan toplaması kolay, ne kadarı zor gelecek bir göreceksin.
Bence hazırlık maçının ne olduğunu çoğu kişi bilmiyor. Haklısın diyemeyeceğim.Lig maçına 6 gün var.
Halen hazır olmayıp yok stoper lazım yok sağ bekimiz eksik falan dememiz inanılmaz.
Önceliğimiz kaleciymiş. Bak Allahın işine ya.
Milletin isyanı lazioyaya 5 atılmaması falan değil. Oyunumuzun hiç gelişmemesi. Halen aynı hataların yapılması aynı gollerin yenmesi. Hazırlık döneminde de gidermeyeceksek ne zaman gidereceğiz bu problemleri, demek ki bunla ilgili hiç hazırlık yapılmamış diye düşünüyor insan. Geçişten gol yemek tedavisi olmayan bir hastalık gibi yapıştı üstümüze ve bunun devam etmesi insanların Avrupa maçları için umudunu kırıyor. Yoksa hazırlık maçının ne olduğunu herkes biliyor.
Şaka maka Cuesta gidiyor gibi.
Kolombiya milli takim stoperi neden gitmesin ki abiŞaka maka Cuesta gidiyor gibi.
Anladığım kadarıyla simitçi kucak dansı yapmış yada yaptırmışNolmuski
Biri Nevzat diyor biri Serhan diyor biri şaka yapmış diyor. Kaos ülkesiyiz doktorumAnladığım kadarıyla simitçi kucak dansı yapmış yada yaptırmış
Zaten sağ bek alabilecekleri müphemFranki kaldı via @Ata B. Oğuz
Çok güzel söyledinBiri Nevzat diyor biri Serhan diyor biri şaka yapmış diyor. Kaos ülkesiyiz doktorum
Çok güzel söyledinBiri Nevzat diyor biri Serhan diyor biri şaka yapmış diyor. Kaos ülkesiyiz doktorum
Tam bir fb katıl üyesi yorumuAbi adamlar niye +5 fazla versin
Anlasmayi yapip imzani atmissin +5m icin bu kadar diretmeye gerek yok cocuk gibi
Anladim hocam, sen de haklisin. O sene iyi bir seri tutturmustuk Avrupada, biraz sans biraz taktik.Ben ligde demedim zaten Avrupa'da dedim. O takım çok kötü kadroydu. Şu takımın 36 takımın içinde ilk 24 en girmesi olması gerekendir başarı degildir bu. Bu kadro Gayet başarılı olur cag dışı futbol oynatmazsan eğer. Hurra pres yap arka tarafı boşalt böyle bir futbol yok. Avrupa'da dengeli oynayacaksın. Orda Kayseri sivas filan yok. Ligde oynasın bu oyunu Avrupa'da başka birşey bulacak