Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
17 yeriz gibi görünüyor dimi
Okan GIF by Kral Sosyal

Hojberg olmayacagina göre kondogbia aliyo bu salaklar

Baskıyı kırmalarına bir çözüm üretemedik. Maç istatistikleri ile bu bir mi? Bu maç senaryosunda olmadı işte. Sallai-Kaan vs
Santrafora Barış geçince ürettik işte. Çıkarken başarılı oldukları pozisyon gayet az daha fazla hata yaptılar. Burada bizim gördüğümüz çıktıklarında direk gol pozisyonu olması. Bunu engellemek için de CL'de sağ bek Kaan olmamalı. Belki en ön hatta değil de 2. bölgede baskıya başlamalıyız. Lakin hiç çözüm üretilmedi kısmına katılmıyorum.

Sallai italya için müthiş herif. Mevcut performansı italyada gösterse 30 isterlerdi düşünün ülkedeki durumu. Satış konusunu ülke olarak kafaya koymak lazım.

Santrafora Barış geçince ürettik işte.
Başlangıç senaryosu buyuk hayal kırıklığı. Sonrasında zaten çok oyuncu değişti onlar-biz. 60 sonrasına çok dikkat etmem ben. Ama başlangıç senaryosu cuvvaladık sonucta. Sallai-Kaan sağ bek-Jakobs sol açık vs garip bir şey idi

Kendinizi mutsuz etmek için uğraşıyorsunuz resmen.

Hangi futbolcular alınırsa alınsın, sahada hangi sonuçlar gelirse gelsin mutsuz olacak bir şey bulursunuz. 2 beraberlik gelince 5 puan önde olmana rağmen şampiyonluk gitti, hazırlık maçında 20 dk istedini oynayamadın diye küfür kıyamet

Böyle hayat mı geçer yaw

Kendinizi mutsuz etmek için uğraşıyorsunuz resmen.

Hangi futbolcular alınırsa alınsın, sahada hangi sonuçlar gelirse gelsin mutsuz olacak bir şey bulursunuz. 2 beraberlik gelince 5 puan önde olmana rağmen şampiyonluk gitti, hazırlık maçında 20 dk istedini oynayamadın diye küfür kıyamet

Böyle hayat mı geçer yaw
geçmez

Başlangıç senaryosu buyuk hayal kırıklığı. Sonrasında zaten çok oyuncu değişti onlar-biz. 60 sonrasına çok dikkat etmem ben. Ama başlangıç senaryosu cuvvaladık sonucta. Sallai-Kaan sağ bek-Jakobs sol açık vs garip bir şey idi
Sonuçta bu da hazırlık maçı. Yükleme dönemi ağrıları falanlara göre de çıkan bir kadro. CL'ye bu 11 ile çıkmayacağımıza inanıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt