- 30 Ağustos 2009
- 30.232
- 20.201
- 2.593
Adamlar keremi şikayet ettiler bize küfretti diye şimdi istiyorlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar keremi şikayet ettiler bize küfretti diye şimdi istiyorlar
var bir hayalimizKeremden sonra Cimboma 2. Calim..Recep artik antu admini
Renkdaş çıktığım kızlarda olsun evlendiğim eşimde olsun tek şartım Galatasaray taraftarı olmasıydı. Eşim maç izleyen malum takım taraftarıyken benimle evlendikten sonra Galatasaray formalı bir taraftar oldu.Eşide fenerli olması lazım.
Yunusa hala kontrat imzalatamayan Dursun yönetimi sınıfta kaldı
Bu durumda empati yaptığın durum Kerem mı yav son gün illa gidecem diye üç kuruşa sattık bir yıl sonra en büyük rakibine dönecek ve biz de Kerem beyin ruhsal durumunu mu dert edeceğiz?Ben hiç ihtimal vermiyordum ama Kerem haberleri ciddi galiba. Nereden baksan saçma iş. Kötü geçireceği bi kaç maç sonrası ilk kurban kendisi olacak. Mert Hakan, İrfan, Cengiz filan arada taraftara oynayıp enayi parası yemeye devam ediyorlar. Onlar gemisini yürütür. Kerem ağzıyla kuş tutsa ikinciyi tutmadı diye ıslıklanacak. Gs taraftarı zaten kendisini hain ilan edecek. Trabzon'da filan bitirir kariyerini. Git İspanya, İngiltere takıl biraz sonra belki işler değişirdi, tekrar gelirdi bize.
Ulan madem geri geleceksin niye gittin
Keremden sonra Cimboma 2. Calim..Recep artik antu admini
var bir hayalimiz
Yoo dert ettiğim filan yok, nasıl çıkardın bunu? Durumla ilgili değerlendirme yaptım. İlla hain herif, zaten Fbliydi filan mı yazayım? Tonla var o mesajlardan zaten.Bu durumda empati yaptığın durum Kerem mı yav son gün illa gidecem diye üç kuruşa sattık bir yıl sonra en büyük rakibine dönecek ve biz de Kerem beyin ruhsal durumunu mu dert edeceğiz?
Kusura bakma bu konuda aynı düşünmüyorum senle. Kerem'in söylediği sözler nedeniyle.Kerem hakli demiyorum iki tarafın da hataları var derim