Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Furkan Koçak,Berat Luş gibi isimlerin menajerlik şirketi aynı kontrol ettim bugün açıkladığımız Mustafa Duru'nun da menajerliğini almışlar sevindim altyapı oyuncularımızı o cmy'ye yem etmesinler

Ben hiç ihtimal vermiyordum ama Kerem haberleri ciddi galiba. Nereden baksan saçma iş. Kötü geçireceği bi kaç maç sonrası ilk kurban kendisi olacak. Mert Hakan, İrfan, Cengiz filan arada taraftara oynayıp enayi parası yemeye devam ediyorlar. Onlar gemisini yürütür. Kerem ağzıyla kuş tutsa ikinciyi tutmadı diye ıslıklanacak. Gs taraftarı zaten kendisini hain ilan edecek. Trabzon'da filan bitirir kariyerini. Git İspanya, İngiltere takıl biraz sonra belki işler değişirdi, tekrar gelirdi bize.

Kerem 25-30 milyon Euro bonservis verilecek topçu değil son kontratını imzalayacak geri dönüşü yok, Avrupa hikayesi bitti her yıl 5 er milyon Euro’ları cukkalayıp en son Kpaşa da falan bitirir kariyerini ayrıca hiçbir zaman aidiyeti yüksek bir profilde olmadı bizdeyken hep sorun çıkaran trip atan bir tipti . Ben bu işe nötrüm inş bonservisi beklenenden daha kabarık gelir

Suyun karşı tarafına gitmesi kimseyi şaşırtır mı? Zaten zerre GS'lı izlenimi vermiyordu. Nereye gittiği de umurumda değil. 2 gol atar Twitter'da ergen hesaplar etkileşim kasar, sezon ortasında da bile bile GS'nin eski topçularını niye alıyorsunuz diye ağlarlar. Lauriente işi üzerdi mesela, ama bizde bile sürekli taraftarla sorun yaşayan herifin tutunma ihtimali çok düşük. Hele hele 20 milyona filan.

Ben hiç ihtimal vermiyordum ama Kerem haberleri ciddi galiba. Nereden baksan saçma iş. Kötü geçireceği bi kaç maç sonrası ilk kurban kendisi olacak. Mert Hakan, İrfan, Cengiz filan arada taraftara oynayıp enayi parası yemeye devam ediyorlar. Onlar gemisini yürütür. Kerem ağzıyla kuş tutsa ikinciyi tutmadı diye ıslıklanacak. Gs taraftarı zaten kendisini hain ilan edecek. Trabzon'da filan bitirir kariyerini. Git İspanya, İngiltere takıl biraz sonra belki işler değişirdi, tekrar gelirdi bize.
Bu durumda empati yaptığın durum Kerem mı yav son gün illa gidecem diye üç kuruşa sattık bir yıl sonra en büyük rakibine dönecek ve biz de Kerem beyin ruhsal durumunu mu dert edeceğiz?

Yahu adam günahıyla, sevabıyla bu kulübe 4 yıl hizmet vermiş, 1 yıl önce de kaçarcasına gitmiş..

İnanamıyorum yahu, sayfalarca 1 yıl önce forma giymiş adam konuşuluyor.. Üzülenler, sinirlenenler..

Aslolan kurumdur, kulüptür yahu.. Her şampiyonluğa katkı vermiş, skor üretmiş adam FB ye gitti diye ağıt mı yakacaz? Attığı, attırdığı kadar, saç baş yoldurduğu hadiseleri de biliyoruz.. Vay efendim GS liymiş, geçin yahu bu işleri.. Bu adamın FB ye gitmesinin en güzel yönü, yarın bir gün 'evladımız, oğlumuz' diye tekrar bu kulübe sokacaklardı, ondan kurtuluruz..

Suyun karşısındaki ezikler İrfan Can ı da, Mert Hakanı da, Skriniar ı da sözüm ona elimizden aldılar.. Aldılar da ne yaptılar? Bu adamların anladıkları, taraftarlarına yedirdikleri en büyük hadise bu.. Ya Galatasaray da oynamış adamları almak ya da Galatasaray ın ilgilendiği futbolculara salça olmak..

Kaleci, sağ bek, stoper ve en sonunda orta saha.. Bunlara odaklanmak lazım..

Bu durumda empati yaptığın durum Kerem mı yav son gün illa gidecem diye üç kuruşa sattık bir yıl sonra en büyük rakibine dönecek ve biz de Kerem beyin ruhsal durumunu mu dert edeceğiz?
Yoo dert ettiğim filan yok, nasıl çıkardın bunu? Durumla ilgili değerlendirme yaptım. İlla hain herif, zaten Fbliydi filan mı yazayım? Tonla var o mesajlardan zaten.

Söylemiştim bu gün olmasa bile eninde sonunda keremin fenere gideceğini düşünüyorum

Bunlar nasıl bir camia nasıl bir Galatasaray kompleksi var anlamak mümkün değil

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bosverin her şeyi bu kadar kafaya takmayın hayatı biraz akışına bırakın. Bir şeyin hayırli hayırsız mi olacağını bilemeyiz. Bekleyelim görelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt