Cengiz Güneş
Ulubatlı Souness
- 10 Temmuz 2011
- 30.211
- 25.544
- 3.183
sinirlenme boşverBeni tahrik ediyosunuz durmadan sinirleniyorum ben
Fb konusmayalim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sinirlenme boşverBeni tahrik ediyosunuz durmadan sinirleniyorum ben
Fb konusmayalim
Evet cok safimYukarida fblisiniz diye sitem etip,hemen sonrasinda fb trans haberi girince kizdigin icin yaptigin belli oluyor.ondan yemedik
Stoper sagbek isini de halletmek lazim hemen kaleci gibi.Kaleci hariç diğer transferde aceleye gerek yok açıkçası orta saha konusunda fırsat kovalama taraftarıyım bakarız bu senede sürpriz birileri düşer.
A+ oyuncuları kovalamak lazım geçmiş örnekler olacak ikna olmaları kolay olur.
Ne kadarKasa dolmuş yuh
keramettin adminEvet cok safim
Keramettin adminle muhattap olmama karari verdim.Bakalim kac gune dayanacağım buna
Saturn koc ve bogaya girdiğinde 96-2000 arasi fbyi nasil bilirdin...Astroloji fb hakkında ne diyor açık söyle
fb sampiyonsa söyle bilelim
Asensioya da skinner gibi 8 10 versinlerİşte buna eyvah deriz
Onlarda fırsat kovalanabilir o kadar aceleci olmaya gerek yok belki çok büyük fırsat düşer eğer acele edip yine düşüp profil birini getirirsek yine geçen senelerden farkı olmaz.Stoper sagbek isini de halletmek lazim hemen kaleci gibi.
En kötu 24 diyorum yav. Sonra kuraya göre degerlendirme yapilirİlk 24 başarı değil yav. Normal olan o bu bütçeyle. Ondan sonralari başarı olur
100 lira versem fener şampiyon diye bagırırsın6 milyon mu
100 bin avroya ben de geçerim karşı tarafa bu açık
Yarın sağlık kontrolünden geçirip UEFA listesine yazma planları varmış.Kerem gidior mu şimdi
Yarın sağlık kontrolünden geçirip UEFA listesine yazma planları varmış.
Çemkiriyo sürekli bana amakeramettin admin
seni çok seviyor dostum bil istedim
Sercan hamzaoğlu öyle demiş diyorlarKerem gidior mu şimdi