Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ederson'da şartlar belli işte yav, 20 bonservis 10 maaş, çok da değişmez. Şu şartlarda alınmadı diye yönetime sövülmez. Fb alır, 3 bonservis maaşı da City ödeyecek diye yazdırabilir ama gerçek rakamlar belli.
Bizim taraftarda akil yok ederson diye tezahürat yapiyorlar ula bari git donnarumaya yap su maliyetlere 32 yasinda kaleci alinir mi

İsteyen istediği yere gidebilir ne bizim eski oyunculardan fenerde başarılı olan var ne de onlardan bize gelmiş başarılı olan birisi var (son yıllarda) özellikle bruma, serdar aziz, emre mor vs vs. Bu transfer fenere kaostan başka bir şey getirmez. Önümüze bakalım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Morata için de 6yı veriyolarsa postalayalım gitsin 6 aylık kiralık sözleşmesi var adamın 3-4 yıllık sözleşmesi olsa neyse diyeceğim. Uzatmaya gerek yok bu işi

Bu jelert koşarken tek başına durduk yere filan düşüyor çok asabım bozuluyor
Sivas maçında birisi buna omuzu koyup 5 metre fırlatıp gol yediğimiz gün tamamen sildim jelert'i hatta o zamana kadar savunuyordum ondan sonra yermeye başladım ilk gitmesi gereken tiplerden biri bomboş bir oyuncu hiç bir geleceği falan da yok.

Sivas maçında birisi buna omuzu koyup 5 metre fırlatıp gol yediğimiz gün tamamen sildim jelert'i hatta o zamana kadar savunuyordum ondan sonra yermeye başladım ilk gitmesi gereken tiplerden biri bomboş bir oyuncu hiç bir geleceği falan da yok.
Ah yarı fiyatına verebileceğimiz bir keriz bulsak bile sukredecegim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt