Hüsnü Ayabakan
Berlin Panteri
- 1 Ağustos 2012
- 41.697
- 43.584
- 3.888
Cuesta ve Frank giderse transfer yapmisiz gibi sevinirim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kerem yüzünden neredeyse 2 sene perma ban yemistimuğraştık ama cehalet galip geldi heis
Bizim taraftarda akil yok ederson diye tezahürat yapiyorlar ula bari git donnarumaya yap su maliyetlere 32 yasinda kaleci alinir miEderson'da şartlar belli işte yav, 20 bonservis 10 maaş, çok da değişmez. Şu şartlarda alınmadı diye yönetime sövülmez. Fb alır, 3 bonservis maaşı da City ödeyecek diye yazdırabilir ama gerçek rakamlar belli.
Kereme eğer gs'liysen tekefonunu al eline açıklamayla son ver bu haberlere dedine diyor utanmaz herif
geçen sene düşmanlık yaratırken iyiydi 3e 5e satmayın diye
Sivas maçında birisi buna omuzu koyup 5 metre fırlatıp gol yediğimiz gün tamamen sildim jelert'i hatta o zamana kadar savunuyordum ondan sonra yermeye başladım ilk gitmesi gereken tiplerden biri bomboş bir oyuncu hiç bir geleceği falan da yok.Bu jelert koşarken tek başına durduk yere filan düşüyor çok asabım bozuluyor
Ayrıca Haluk Como’nun Morata için teklifi 5,5; Galatasaray 8 istiyor dedi
Ah yarı fiyatına verebileceğimiz bir keriz bulsak bile sukredecegimSivas maçında birisi buna omuzu koyup 5 metre fırlatıp gol yediğimiz gün tamamen sildim jelert'i hatta o zamana kadar savunuyordum ondan sonra yermeye başladım ilk gitmesi gereken tiplerden biri bomboş bir oyuncu hiç bir geleceği falan da yok.
İdmana çıkaramadık, maçlara çıkaramadık. Ne verim alacaz bu adamdan?
Ayrıca Haluk Como’nun Morata için teklifi 5,5; Galatasaray 8 istiyor dedi
Ruzgarin sertliğinden haberin yok seninBu jelert koşarken tek başına durduk yere filan düşüyor çok asabım bozuluyor
Morata'yi 11 milyona alma opsiyonumuz var; eğer Como Milan'a gercekten 20 milyon teklif ettiyse 8 Milyon almadan göndermemiz aptallık olur zaten. Morata transferinden en az Milan kadar kazancımız olmalı.8 Morata
7 Cuesta satarlarsa ayakta alkışlarım valla