Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az önce Ümit Karan'ın Manisa golü söz konusu olmuştu. Golün hesap makinesiyle çekilmiş gibi olmayan bir kaydını arayayım dedim. Baktım BeinSport Ümit Karan'ın en iyi gollerinin videosunu hazırlamış top 10 diye, geçen sene de Youtube'a koymuş. Birinci sırada da o gol var doğal olarak. Fakat bir problem var; BeinSport adamın bizde attığı gollerinin pilot açılarını bilerek en güzel yerinde editleyerek kesmiş, pilottan izlerken birden kale arkası yakın plana falan geçiyor. Neden? Çünkü pilot kamerada bizim malum yasaklı santraforumuz uzaktan görünüyor. İnanılmaz rezil bir durum. Şuna bakın ya. Pilot kameradan Hakan görünse ne olur, görünmese ne olur, çok sinir oldum... Şuna bakın ya:

Golcunun hası

Barış Alper Yılmaz'a Premier Lig'den 30+5 M€ teklif var. (İbrahim Seten)

Hemen red

maalesef bu varoş için işleyen sistemi bozarak keremle taraftarın arasını açtık

neyse ki yunus yetişti de götü kurtardık geçen sene
Şimdi yine bir isim aldık oraya sane ile işleyen sistemi bozup, Bu seferde yunus yada barışlami arasini açacağız o zaman rtaş. Gerçi sanmiyorum ama ben onların oynayamiyom yerime adam aldılar diye zirlayacagını. Sane ile rekabete girerler iyi olan kazanir.

kötü topculardan da kurtuluyoruz

ziyech zaha oliviera batsuayi gönderiliş sürecleride iyiydi

yönetim topcu göndermeyide çözmüş gibi görünüyor cuesta giderse

tabi arkasından zanioloda 3. gidecek isim

Sara kesinlikle verilen parayi karsilamiyor ama bizim ligde duran toplar asiri onemli Sara da bu isin en iyisi..
40a falan satip Baumgartneri alacagimizi bilsem satilsin diyecegim de her gecen gun iyi oyuncu alma sansimiz azaliyor..

Alakası yok yav. Elek faan olmaz. Fenerin boey gibi kullandığı ve ortalığı sürekli süpüren adam nasıl elek oluyoruz. Kestiği toplarla da topu karşı ceza sahasına süren bir herif.

1e 1de Zaniolo avareline bile madara olmuş bir adam. Tekniğiyle oyun kurma becerisiyle ön plana çıkıyor yıllar boyu izledik yaw bize hiç uyacak bir profil değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt