- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Hemen ilk teklifi kabul edin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Az önce Ümit Karan'ın Manisa golü söz konusu olmuştu. Golün hesap makinesiyle çekilmiş gibi olmayan bir kaydını arayayım dedim. Baktım BeinSport Ümit Karan'ın en iyi gollerinin videosunu hazırlamış top 10 diye, geçen sene de Youtube'a koymuş. Birinci sırada da o gol var doğal olarak. Fakat bir problem var; BeinSport adamın bizde attığı gollerinin pilot açılarını bilerek en güzel yerinde editleyerek kesmiş, pilottan izlerken birden kale arkası yakın plana falan geçiyor. Neden? Çünkü pilot kamerada bizim malum yasaklı santraforumuz uzaktan görünüyor. İnanılmaz rezil bir durum. Şuna bakın ya. Pilot kameradan Hakan görünse ne olur, görünmese ne olur, çok sinir oldum... Şuna bakın ya:
Ilk 2-3 ayi zaten alisma olacak. Sabir etmek gerekilk geldigi icardi gibi oynarsa atabilir
ama sahada yürüyecekse taraftar homurdanacaktır
Şimdi yine bir isim aldık oraya sane ile işleyen sistemi bozup, Bu seferde yunus yada barışlami arasini açacağız o zaman rtaş. Gerçi sanmiyorum ama ben onların oynayamiyom yerime adam aldılar diye zirlayacagını. Sane ile rekabete girerler iyi olan kazanir.maalesef bu varoş için işleyen sistemi bozarak keremle taraftarın arasını açtık
neyse ki yunus yetişti de götü kurtardık geçen sene
bayildik artik su hesaplardanMorata 7m
Cuesta 7m
Nelsson 4m
Zaniolo 12m
Köhn 5m
Jelert kiralık
Berkan 4m
Yusuf kiralık
39m civarı toplarsak harika olacak
Alakası yok yav. Elek faan olmaz. Fenerin boey gibi kullandığı ve ortalığı sürekli süpüren adam nasıl elek oluyoruz. Kestiği toplarla da topu karşı ceza sahasına süren bir herif.
Kerem konusundaki ban‘imi kaldirabilir misin lütfen?ilk geldigi icardi gibi oynarsa atabilir
ama sahada yürüyecekse taraftar homurdanacaktır