Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.941
- 48.274
- 4.933
Piçliğine ben başlattım farklı oyuncu olarak istenir belki diyeFerdi ye neden durmadan Erenay deniliyor

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Piçliğine ben başlattım farklı oyuncu olarak istenir belki diyeFerdi ye neden durmadan Erenay deniliyor

Red. Bu sene cl ve seneye dk kalirsak bi anda 50+ olurBarış için 35+5 teklif edilse ne yaparsınız?
barışın parasını 0.8le çarpın elimize geçecek para örnek 40a sattın 32m gibi
7 milyon euro'su keçiörene gidiyor çok büyük para asıl sıkıntı burda bence bu yüzden satılmak istenmiyor olabilirBarış için 35+5 teklif edilse ne yaparsınız?
kötü topculardan da kurtuluyoruz
ziyech zaha oliviera batsuayi gönderiliş sürecleride iyiydi
yönetim topcu göndermeyide çözmüş gibi görünüyor cuesta giderse
tabi arkasından zanioloda 3. gidecek isim
Nah oynarsara sağ kanat bile oynar herif müthiş top kesiyor top class bi orta kalitesi var
Tam beklediğimiz verimi alamadık abi Sara dan. Duran top harici pek bi esprisini göremedik. Uzun pas asistleri de var ama daha çok gol atmasını beklerdim. Sırf duran topu iyi diye bu kadar para etmez bi oyuncu. Dönüşleri çok yavaş, beli dönmüyor herifin.Hazırlık maçlarında her maçta asist yaptı. Bu sol ayağı artık çok zor buluruz. 40 milyona bir türlü yeri doldurabilir tabi ama duran topları bu kadar iyi kullanan birini kayıb etmek sorun olabilir
Adamlarin tek derdi bize karsi soylem uretmek transferleride bu mantikla yapiyorlar siz bagirdiniz bakin biz aldik diyip kafa sisirecekler.Keremin fenere gitmesi dışında güzel bi haber yok sanırım. Misilleme için edersonun gitmesi de uygundur. Taraftar çıldırdı edersonu istiyor dedik diye fener alıyormuş. fake atıldı ederson istiyoz diye, aslında donnarumma istiyor taraftar. Bu salaklar da yedi![]()
keciorene 2 milyon sicak para ver havada kaparlarbarışın parasını 0.8le çarpın elimize geçecek para örnek 40a sattın 32m gibi
#recepburuk #probablyKerem bizim stadyumda gol atarsa napacagız