Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kötü topculardan da kurtuluyoruz

ziyech zaha oliviera batsuayi gönderiliş sürecleride iyiydi

yönetim topcu göndermeyide çözmüş gibi görünüyor cuesta giderse

tabi arkasından zanioloda 3. gidecek isim

Oliveira'ya maaşını (ya da çoğunu) tazminat gibi ödedik de gitmedi mi ya? Ben mi yanlış hatırlıyorum? Nesi iyiydi onun?

Hazırlık maçlarında her maçta asist yaptı. Bu sol ayağı artık çok zor buluruz. 40 milyona bir türlü yeri doldurabilir tabi ama duran topları bu kadar iyi kullanan birini kayıb etmek sorun olabilir
Tam beklediğimiz verimi alamadık abi Sara dan. Duran top harici pek bi esprisini göremedik. Uzun pas asistleri de var ama daha çok gol atmasını beklerdim. Sırf duran topu iyi diye bu kadar para etmez bi oyuncu. Dönüşleri çok yavaş, beli dönmüyor herifin.

Kesinlikle kötü oyuncu değil ama bekleneni veremedi kabul etmek lazım. 40m a her türlü çıkarım Sara dan.

Keremin fenere gitmesi dışında güzel bi haber yok sanırım. Misilleme için edersonun gitmesi de uygundur. Taraftar çıldırdı edersonu istiyor dedik diye fener alıyormuş. fake atıldı ederson istiyoz diye, aslında donnarumma istiyor taraftar. Bu salaklar da yedi :asd:
Adamlarin tek derdi bize karsi soylem uretmek transferleride bu mantikla yapiyorlar siz bagirdiniz bakin biz aldik diyip kafa sisirecekler.

Kerem bizim stadyumda gol atarsa napacagız
#recepburuk #probably

1000030045.webp

Maçı sahadan en önden izleme fırsatı bulan hiçbir şey yapmayan adam Moskova ya gitmeyi elbet kabul edecek
Sorduk mu ki kendisine

Shaktar Ahmet Kutucu'ya teklif yapacak diyolardı asıl onu bekliyorum ben. Ahmet kadar Galatasaray formasına yakışmayan hücumcu uzun yıllar izlememiştim. Bildiğin Muğdat Çelik etkisi yaptı bende bi de 6m bonservis bayldık.

Cuesta kiralık nakit çek senet bono zorunlu morunlu giderse yarın Ankara hacıbayram camiinde ikindi namazına müteakip lokma dağıtıcam tüm renkdaşlarım davetlidir Allah kabul etsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt