Oğuzhan Sesko
Baba Gündüz
- 11 Ağustos 2009
- 80.472
- 91.506
- 5.093
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Siyasi görüşü, paylaşımları, fb'nin istemesi... Siyasilerin bu işin içinde olmama ihtimali yok.
avatarında burak yılmaz olan biri bunu sormamalı
Sorma pukkicim. Yerli transferi yapabiliyormuşuz gibi her bölgeye 4er tane yabancı getirecekler.Tuna hocam sende olmasan bunlari dile getiren yok be
Kereme ampulsor ne derse onu yaparYahu spor bakanı istedi diye herif fenere gider mi? Hayır dersin o kadar. Ülkenin bakanı istedi diye ben kariyerimi ona göre mi yönlendireceğim.
Kerem Aktürkoğlu'nun Fb'ye transferinden dolayı gergin misin![]()
2 kere falan yazdım atıldım direkt cok oldu atilali.Omurumde bu kadar bir adamdan nefret ettiğimi hatırlamıyorum emre b nefreti falan hikaye yani-bunlari fbye yakin diye demiyorum hatta öyle bir nefretim varki kendisine dunden bugune bir artis da olmadi nefretimde-, surdan bize bile gelse tutmam takımı daha.Bunun gittiği gün sabaha kadar kutlamistim benSen de mi atildin konudan?![]()
kerem tamam demedıyse nıye bu yaygara dostumseten söyledi şimdi 25ten aşağı olmayacak gibi kerem de daha tamam dememiş dedi
Sana böyle köpek muamelesi yapar. Aklin basina gelir. Tükürdüklerini yalarsin. Eski fb formali fotolarini atarsin
Puhahahhakerem tamam demedıyse nıye bu yaygara dostum