- 12 Haziran 2015
- 36.340
- 32.000
- 2.693
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok var daBilal kısa
Çok var da
86-87'lerden sonrasını çok iyi bilirim
Ama fener Galatasaray arasında karşılıklı anlaşarak bonservisle yapılan futbolcu transferini bilmiyorum
Bizden onlara onlardan bize yazılan isimler hep dolaylı yoldan ( serbest kalmış, başka takımdan) yapılan transferler. Hiç olmadı sanırım fenere bons verdiğimiz ya da onların bize verdiği
O biraz karışıktı fesih gibi olmuştu sanırım.Serdar Aziz bir nevi karşılıklı anlaşmayla oldu denebilir, bonservis olmasa da adı...
Revivo anlaşarak gelmişti. En azından göndermeyebilirdi.Çok var da
86-87'lerden sonrasını çok iyi bilirim
Ama fener Galatasaray arasında karşılıklı anlaşarak bonservisle yapılan futbolcu transferini bilmiyorum
Bizden onlara onlardan bize yazılan isimler hep dolaylı yoldan ( serbest kalmış, başka takımdan) yapılan transferler. Hiç olmadı sanırım fenere bons verdiğimiz ya da onların bize verdiği
O başka bi yerden geldi bize itallya sanırımRevivo anlaşarak gelmişti. En azından göndermeyebilirdi.
Tomas serbest mi gelmişti?
İyi mi bu ndidi yav herkese yazılıyor kaç senedirVay vay bjk Ndidi almış. Sonunda Tr'ye geldi
O biraz karışıktı fesih gibi olmuştu sanırım.
Demek istediğim GS fbden şu topçuyu istedi bons anlaştılar onlarda verdi falan. Yok heralde modern zamanda
beraldo kadayıf gibi bi herife benziyor
singo daha cevval,kodumu rakibi allahina kavusturan bi profildi
birbirinden manasiz topculara gidiyoruz yine
bu acıklama ne arkadaşım
O çocuk net suyun karşı tarafından. Hiç boşuna kılıf bulmayalım. Kerem için aynı şeyi söyleyince millet tepki veriyordu ama günün sonunda gördük. Bir insanın duruşundan, aurasından hangi takımlı olduğunu üç aşağı beş yukarı anlayabilirsin. İstisnası çok azdır. Ha işini yapsın, bize bir saygısızlık yapmasın benim için kâfidir. Oyuncuların hangi takımlı olduğu ile çok problemim yoktur genelde. Önemli olan sahadaki performanstır.Ya çocuk biraz ufaktan saçmalamış ama rahat bırakın hemen kin gütmeyin elemana, hemen de 40 yıllık GS'li gibi konuşmasını beklemeyin. Ayrıca "küçük adım" demesi Galatasaray'a genel olarak gelmek değil, altyapısına girmek de olabilir. Sonuçta GS as kalecisi olarak almadık çocuğu. O dediği hedeflere yürüyebilmesi için GS'de kendini gösterebilmesi lazım, o da bunu biliyor. Henüz küçük bir adım attım demesi bu bakımdan normal olabilir. Şimdi daha çok çalışıp hedeflerime ulaşıcam diye ekliyor üstüne zaten. 17 yaşında bir gencin de asıl hedefinin Avrupa'nın büyük liglerinde oynamak olması hem doğal hem de kötü bir şey değil zaten. Gerçekten hedefi buysa problem yok. Ha kontratlarını zamanında uzatmak falan da bizim yönetimlerin, altyapı sorumlularının işi.