Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cozum sureci transferi kerem ha

Siyaset mi transfer ediyormuş bunu?
Bilmem, eskiden arada bi tivitlerini kaale aldigim hesap yazmis bakan destegi var diyede. Onun uzerine boyle dusundum.(Paylsmislar yukarida)

Fenerin surecine bakinca cok anormal olmayacak bir durum gibi duruyor.

Da bize ne yav, o kadar umursamamak lazim, ama taraftarla arasi nane olmasaydi bugun konusulmazi bu seyler ayri konu. Genel anlamda taraftar hem istemiyor adami zaten hem de bu kadar kafa patlatilmamali. Ne yaparsa yapsin - risklerinin farkinda.

Emre belozoglu nun geldigi haller belli en iyi ornek. Kaldirabilecegini dusunuyorsa istedigini yapsin. Sadece o tivit dogruysa cok tatsiz bir sezona giriyoruz demektir.

Hadi spartak moskova bitir su cuestayi

Onun haricinde surecini merak ettigim bir kac isim

Zaniolo
Jelert(2002 diye tutacaklar hissi var biraz bende)
Yusuf
Cok az ihtimal ama supriz olursa Sallai
-----
Nelsson ve morata hallolur yakinda

Son düzenleme:
Bilmem, eskiden arada bi tivitlerini kaale aldigim hesap yazmis bakan destegi var diyede. Onun uzerine boyle dusundum.(Paylsmislar yukarida)

Fenerin surecine bakinca cok anormal olmayacak bir durum gibi duruyor.

Da bize ne yav, o kadar umursamamak lazim, ama taraftarla arasi nane olmasaydi bugun konusulmazi bu seyler ayri konu. Genel anlamda taraftar hem istemiyor adami zaten hem de bu kadar kafa patlatilmamali. Ne yaparsa yapsin - risklerinin farkinda.

Emre belozoglu nun geldigi haller belli en iyi ornek. Kaldirabilecegini dusunuyorsa istedigini yapsin. Sadece o tivit dogruysa cok tatsiz bir sezona giriyoruz demektir.
Çok soru soruyorum ama hangi twit. Tatildeyim de takip edemiyorum

Futbol böyle birseydir gözünu kör eder kendi hatası yüzünden kulüp ona sahip çıkar alacaklarını almadan gitmez Omar gibi.3.ligden alırsın kimse tanimiyorken piyasaya surersin yıldız konumuna getirirsin koşa kosa Avrupa'ya kaçar daha sonra ezeli rakibine gider.Gecen Mustafa Kapıya acıyan arkadaş aklıma geldi.Bu ders olur futbolda çok fazla duygusal olmaya gerek yok.Dunya çapında oyuncular alıyoruz verisini boş verin.

biz niye keremi hem 12m gibi komik bir rakama yollayip hemde kardan 10% sacmaligina anlasmisiz inanilir gibi degil. hadi ucuza sattin bari satistan 10% yapsaydiniz!!

@Ali Rıza DEMİR

Su, yukarida bulamadim simdi geride kaldi heralde. Ekran goruntusu atiyorum(gsli adamdir tivit sahibi koyu, ama zaman icinde neydi niyeydi takibi birakmistim)

1000036905.webp

Bu surece bakinca ben sahsen soyle bir tablo goruyorum:

Calhanoglu/ kerem - ileride yabanci sayisi dusurulme muhabbeti patlatma calismasi gibi duruyor(cunku yabanci getiremiyorlar artik biz nispeten daha kolay hallederken)

Baklavalar, Sponsor, ankara iliskileri, milli takim icinden fenerli tayfa dedirtecek isimlere yonelme. Boyle bakinca puzzle in parcalari oturuyor, biraz komplo teorisi ama.

Buna dayanarak cok salak hakem isleri izleyebiliriz

@Ali Rıza DEMİR

Su, yukarida bulamadim simdi geride kaldi heralde. Ekran goruntusu atiyorum(gsli adamdir tivit sahibi koyu, ama zaman icinde neydi niyeydi takibi birakmistim)

Bu surece bakinca ben sahsen soyle bir tablo goruyorum:

Calhanoglu/ kerem - ileride yabanci sayisi dusurulme muhabbeti patlatma calismasi gibi duruyor(cunku yabanci getiremiyorlar artik biz nispeten daha kolay hallederken)

Sponsor, ankara iliskileri, milli takim icinden fenerli tayfa dedirtecek isimlere yonelme. Boyle bakinca puzzle in parcalari oturuyor, biraz komplo teorisi ama.
Komplo teorisi fln değil olacakları yazmışsın. Birer birer olacağını düşünüyorum. Bilal de devredeymiş. Aşkın bak ve bilal

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt