Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
İlkay’ı alalım yabancı sınırlaması var diyorum ilgilenmiyorlar
Adamlar sınırlama olduğu için keremi alıyorlar
Emre can ve İlkay için zorlarsın
Tamam osimhen zor transfer Allah razı olsun
Ama şampiyonlar ligine girdin artık kaleci ve stoperi bitir
Fener bu durumda olsa şuana kadar almıştı
Keşke başkanımız erden timür olsaydı

yani şu karekterini hiç sevmediğim kerem' in transferini de düşünürsek, biz bu sene sadece fb ile değil, siyaset ile de yarışacağız gibi duruyor.
tahminim bu sene 4 sene üst üste şampiyon olup, makası artık kapanmayacak hale getirmememiz için fb' nin şampiyonluğu için tüm tuşlara basılacak ki, tahminimdeki gibi basılırsa bizi şampiyon yapmazlar

Keremi kovup bide fenere gidecek diye üzülüyor musunuz. Çok ilginç insanlarsınız
kerem i malesef taraftar olarak kovduk sadece. yönetim ve teknik ekip olarak tutmaya calıstık. ekipte dünya starları varken kariyerini gs de yapmıs bi topcuya fazla insiyatif gösteirldi. yok duygusalmıs, yok yerliymiş. bu büyük yanlıştı. duygusu görüldüğü üzerine rakamlardan oluşuyor. yoksa ben avrupaya gitmek istiyorum diyen bir adam 1 senede dönmez. yapamıyor görüldüğü üzere. çünkü adamda vizyon yok, karakter yok. bayadır böyle nefret simgesi olusmamıstı iyi oldu eğer gerçekleşirse transferi. orada yediği her ıslıkta gs maç kazanmışcasına sevineceğim. yaşandı, yaşanacak.
o soyunma odasında formaya ettiği laftan sonra bize gelmesini de istemem. zaten bizdeyken gitsin diyenlerdenim. ne kadar iyi topcu olursa olsun karakter meselesi bu o olmadığı tüm ambiansı bozar. bunda da o potansiyel vardı.

biz niye keremi hem 12m gibi komik bir rakama yollayip hemde kardan 10% sacmaligina anlasmisiz inanilir gibi degil. hadi ucuza sattin bari satistan 10% yapsaydiniz!!
yönetimin yumusak karnı buda işte. sebebi de aman kerem üzülmesin. gitmek istiyor madem yolunu açalım vs.
okan bizzat acıkladı ya. ucaktayız italyaya gidiyoruz beni ve yanımdaki yöneticiyi ardı ardına aradı beni salın diye dedi. o ara baska yöneticilerle de konusmus. dünya iyisi biziz anasını satayim. yüz verme yetime demisler. madem profesyonellik bir daha dikkat edilmesi lazım bu tarz seylere.

Umut Tohumcu düşünülebilir orta saha için kaç para isterler bilmiyorum,

Yetersiz bir kaleci izlenimi bırakıyor. Cuesta, Jelert transferine benziyor bu açıdan. 29 yaşında, kariyerinde yalnızca bir sezon Brezilya Ligi'nin dışına çıkabilmiş, o sezonda da Real Valladolid’de formayı kaybedip geri gönderilmiş. Hatalı transfer olma ihtimali oldukça yüksek görünüyor.

Yetersiz bir kaleci izlenimi bırakıyor. Cuesta, Jelert transferine benziyor bu açıdan. 29 yaşında, kariyerinde yalnızca bir sezon Brezilya Ligi'nin dışına çıkabilmiş, o sezonda da Real Valladolid’de formayı kaybedip geri gönderilmiş. Hatalı transfer olma ihtimali oldukça yüksek görünüyor.
Klasik hatip transferi sokacak illa kulübe biz kazık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt