Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.805
- 101.984
- 5.238
Buna cevabımı kendisi artık bizim topçumuz olmadığı bir gelecekte vermek istiyorumCuesta saz mı caz mı edit gelir mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Buna cevabımı kendisi artık bizim topçumuz olmadığı bir gelecekte vermek istiyorumCuesta saz mı caz mı edit gelir mi?
Sara giderse Andrey Santos, Samardzic, Casadei hangisi daha iyi olur? Andrey Santos ne iyisi olur gibi ama aynı zamanda en pahalısı da.Müzmin sakat
Gsaraya doğru dürüst bonservis kazandırmadan gitmişsin, ederinin yarısına seni bırakmışlar sırf sen hayalinin peşinden koş diye, sana iyi niyet göstermişiz, sen 1 yıl dolmadan avrupadan ezeli rakibine dönüyorsun, kusura bakmayın ama Emre den daha hain olur kerem artık gözümde. Demekki gs nefreti gözünü bürümüş derim.kerem i malesef taraftar olarak kovduk sadece. yönetim ve teknik ekip olarak tutmaya calıstık. ekipte dünya starları varken kariyerini gs de yapmıs bi topcuya fazla insiyatif gösteirldi. yok duygusalmıs, yok yerliymiş. bu büyük yanlıştı. duygusu görüldüğü üzerine rakamlardan oluşuyor. yoksa ben avrupaya gitmek istiyorum diyen bir adam 1 senede dönmez. yapamıyor görüldüğü üzere. çünkü adamda vizyon yok, karakter yok. bayadır böyle nefret simgesi olusmamıstı iyi oldu eğer gerçekleşirse transferi. orada yediği her ıslıkta gs maç kazanmışcasına sevineceğim. yaşandı, yaşanacak.
o soyunma odasında formaya ettiği laftan sonra bize gelmesini de istemem. zaten bizdeyken gitsin diyenlerdenim. ne kadar iyi topcu olursa olsun karakter meselesi bu o olmadığı tüm ambiansı bozar. bunda da o potansiyel vardı.
Orkunla degisip oynuyorlardi diye aklimda kaldi sankiSafanov iyi kaleci ama beklentiyi arşa çıkarttılar için bizim taraftar beğenmez. Bu arada Aykut şampiyon olduğumuz sene gayet iyiydi.
iptal oldu Tottenham da ilgileniyor onlar da alamazsa ağustos sonu deneriz gibiMillot athletico isi kesinlesti mi bu arada , su an bakamiyorum haberlere o kadar?
Yok resmileşmedi henüz.Millot athletico isi kesinlesti mi bu arada , su an bakamiyorum haberlere o kadar?
Bir tanede ön elememiz olaydı şuan uçak deli gibi dolanıyordu gökyüzündelazio maçı çok iyi oldu ayağımız yere basmaya başladı
Yunus kismi en az kaleci kadar onemliBu haftadan beklentim en 3-4 gidişin ve kalecinin az çok belli olması bir de Yunus'un artık sözleşme sorununun çözülmesi.