Serhat Uras
Parçalı Üye
- 24 Temmuz 2017
- 3.986
- 2.460
- 1.313
Fransa milli takımına seçilebilmek için iyi tercih. Döşamps hoca izler artık her maçını.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne açıdan sinsiO da olur ama içten yanmalı bir sinsi bu fb'ye geçip büyük bütçelerle daha fazla yara açmak isteyecektir.
Defans olarak Maguire-Lisandro Martinez 2lisi temsiliHarry maguire gibi nöbet.
Eski defterleri fazla karıştırmayalım masonik yapılanmamleventciğim yaşları küçük bilmiyorlar
ankaragücü maçında emir geldi ve maçı sattı bunu herkes biliyor
5 sene üst üste gidiyorduk ve bağlı olduğu cemaatden emir geldi ve maçı sattı
cemaatin önde gelenleri (nazlı ılıcakın abisi) övüne övüne fbyi biz şampiyon yaptık diyorlardı hatırlıyorsan
sonra beleşe kaçtı gitti emreyide yanına alarak
tarihimizim en büyük bonservisini alabilecekken
sonra üç kuruş fazla veriyor diye bjkye gitmişdi
ben midesiz değilim kimse kusura bakmasın!!!!
bülentdir benim efsanem hasandır hagidir
ergündür hakandır ama bu değildir!
Ciddi misin 10 numara kaleci derken. Herifin her sene en az 10 tane skandal gol yemesi var. Uzak dursun bizden.On numara kaleci keşke gelse ciddiyim ama manu salmaz
Kendi düşüncem ve hissiyatım. Bende bıraktığı intiba.Ne açıdan sinsi
Hocayken fb'yi reddettiğini biliyoruz, gs'li olduğunu biliyoruz. Bjk'ye gitmek çok önemli değil çünkü zaten bizim rakibimiz değil ts'ye gitmek gibi birşey. Ayrıca gs'ye dönüp tekrar kariyerini bizde bitirdi. Kerem bjk'ye gitse iplemezdim şahsen, fb'ye gitmek hainliktirNiye bizden kaçarak gitti. Üstüne dönüp BJK gibi rezil bir kulübün formasını giydi. Bir farkı yok gözümde, yarın biz kapının önüne koysak ertesi sezon BJK hocası olmayacağının garantisini verebilir misin?
Ben de bu düşüncedeyim reis yavdaha okan buruk- beşiktaş göreceksinizokadar eminimki
3 senedir aynı şekilde ağlamaktan sıkılmadın mı?Ya ben cevap yazarım da gerçekten Okan ile ilgili konuşmayı bıraktım.
Hiçbir Galatasaray teknik direktörüne verilmeyen bütçelerle her yıl bizi şampiyon yapsın sesim çıkmaz hakkımız helaldir.
Çapını bildiğimden dolayı başka da bir beklentim yok. Sezon sonu şampiyon yapamadığında tekrar görüşürüz.
Ben bir şişe viski ile bir karton sigaraya tamamım.1 milyona kanım sarı laci akar
Ortamı harlamayalımBen de bu düşüncedeyim reis yav![]()
Anlatıyoruz da bilmiyorlar 24 sene önceyi biliyoruz Okancığım. Yani yeni nesiller videolardan görmüşler biz bizatihi yaşadık o dönemleri.leventciğim yaşları küçük bilmiyorlar
ankaragücü maçında emir geldi ve maçı sattı bunu herkes biliyor
5 sene üst üste gidiyorduk ve bağlı olduğu cemaatden emir geldi ve maçı sattı
cemaatin önde gelenleri (nazlı ılıcakın abisi) övüne övüne fbyi biz şampiyon yaptık diyorlardı hatırlıyorsan
sonra beleşe kaçtı gitti emreyide yanına alarak
tarihimizim en büyük bonservisini alabilecekken
sonra üç kuruş fazla veriyor diye bjkye gitmişdi
ben midesiz değilim kimse kusura bakmasın!!!!
bülentdir benim efsanem hasandır hagidir
ergündür hakandır ama bu değildir!