Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kendi futbolcunda olsa menajerinden bağımsız görüştüğün zaman herhangi bir sorun oluyor mu?

Oguz irfancan ismail cengiz ayrılacak gibi fbden

Oguz psv
İsmail shaktar
Irfancan bjk ya da trabzon basaksehir?
Cengiz eyüp

Bu menajer ile topcu arasinda nasi bi iliski var ben anlamadim.Topcu bunlarin istedigini yapmak zorundami veya karsilikli ortak bir noktami olmali nedir ? Misal zahavi daha fazla para icin saneyi fbye goturur diyorlardi.Sane zahaviye bak lan dalgana diyemezmi.
Menajerler kendi topçularıyla sıkı ilişkiler kuruyor genelde. Bir insanı fikrine değer verdiği biri işleye işleye ikna edebilir. Bu yüzden gs'li topçuların etrafında fbjkliler fazla olmamalı diyoruz. Emin ol o fb'li menajer de yunusu sürekli işlemiştir fikirleriyle

O kadar eksiğe ve dar rotasyona rağmen en iyi oyunlarımız bu sene oldu + BAY ve Ziyech beraber oynadığı dönem.
Kerem yine golünü atar ama çok da götürecek.
Bizim BAY ve Yunus'u tutmamız gerek

Kerem mevzusuna takılmayın, isteyen istediği yere gider. Biz bizimle yola devam edecekler veya bizimle yola devam etmek isteyenler ile ilerleyeceğiz. Eğer geçmişin de sende orta seviye futbol oynamış birine bu kadar takılırsan geleceğini şekillendiremezsin.

Haftaya bugün yine kaleci ve sağ bek eksikliğini konuşacağız! Yönetim uyuma!!

Bakın bizde işe yarar 4 yerli var. Barış, Yunus, Abdülkerim, Eren.

Forumda yerli oyuncu sayımızın yeterli olduğunu savunanlar var, yapmayın etmeyin.

Bu TFF yabancı sayısını azaltmaya başladığı anda ki öyle olacak gibi duruyor, sıkıntı başlar.

Fenerde yeterince yerli olmasına rağmen o bile harıl harıl yerli topluyor.

O yüzden işe yarar yerlileri toplamak lazım, Salih Özcan, İlkay filan vs.

Kaleci işinin böyle olacağı belliydi, bir şey fırsata dönüşmediği sürece alamıyor bizimkiler.

Bek desen alman gereken profil belli, yüksek maliyete de gerek yok, o kanadı kullanabilen, ikili mücadele kazanan, ayağı ortalama bir adam al geç

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt