- 18 Mayıs 2011
- 53.260
- 57.178
- 4.613
Gitmesini istiyordum da , Fenere gitmesin yine la gönlüm izin vermez görünce icim acır evlattır sonuctaUlan beraber senle bunun gitmesini istemiyo muyduk![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gitmesini istiyordum da , Fenere gitmesin yine la gönlüm izin vermez görünce icim acır evlattır sonuctaUlan beraber senle bunun gitmesini istemiyo muyduk![]()
Yunus aklı rahat çelinebilecek bir genç. İş bilen bir yönetici aylar öncesinde bu çocuğu bir odaya çeker konuşur sözleşmeyi imzalatır ve o menajere yol verdirirdi. Zamanında arda turanın da etrafında nasıl fbjkliler dolaşıyorsa bu yunus'un da etrafında dolaşıp aklını bulandırıyorlardır, fitne sokuyorlardır aklına. Bu gençleri böyle tiplerden koruması gerekenler bizim yöneticilerMevzu Yunus sanırım. Ciddi potansiyeli var olduğu için sert aksiyon alamıyorlar, Berkan kadar olsaydı yeteneği 11 numarayı şimdiye Osimhen'e vermişlerdi. Menajer'de bunu çok güzel kullanıyor.
İsmi sır gibi saklanan 3 kaleci kim acababizi bu kadar beklettikten sonra gidip uğurcan çakır'ı fln alırlarsa yeni tesislere gidip cam çerçeve indiririz
Evet katılıyorum, hala yapılabiliyor. Neyi tercih ettiklerini sormaları lazım tamam iyi potansiyele sahip ve hakkını koruması gerekir fakt bu şekilde değil kimse Galatasaray'dan büyük değil, olmadı dediğim gibi versinler ayarı geçesinler. İsterse o da fenerbahçe de oynayabilir np.Yunus aklı rahat çelinebilecek bir genç. İş bilen bir yönetici aylar öncesinde bu çocuğu bir odaya çeker konuşur sözleşmeyi imzalatır ve o menajere yol verdirirdi. Zamanında arda turanın da etrafında nasıl fbjkliler dolaşıyırsa bu yunus'un da etrafında dolaşıp aklını bulandırıyorlardır, fitne sokuyorlardır akıllarına. Bu gençleri böyle tiplerden koruması gerekenler bizim yöneticiler
Ooo sup olmuşsun tebrikler muhteremGitmesini istiyordum da , Fenere gitmesin yine la gönlüm izin vermez görünce icim acır evlattır sonucta
Yunus aklı rahat çelinebilecek bir genç. İş bilen bir yönetici aylar öncesinde bu çocuğu bir odaya çeker konuşur sözleşmeyi imzalatır ve o menajere yol verdirirdi. Zamanında arda turanın da etrafında nasıl fbjkliler dolaşıyırsa bu yunus'un da etrafında dolaşıp aklını bulandırıyorlardır, fitne sokuyorlardır akıllarına. Bu gençleri böyle tiplerden koruması gerekenler bizim yöneticiler
Biraz da bu yüzlerden ve hareketlerden belli oluyo.Kerem de Barış da Galatasaray gibi 1 Takım'da ilk 11 oynamış futbolcular.Kerem'e bakıyosun hep 1 memnuniyetsizlik.Gol atsa bile 1 yerlere mesaj göndermeye çalışan 1'i.Barış'ın yüzüne bakınca Galatasaray'da oynadığı için Allah'a şükrettiğini anlayabiliyosun.Ve bunun yanında Kerem takımdaş 1 futbolcu değil özellikle Barış'a göre..Gitmesini istiyordum da , Fenere gitmesin yine la gönlüm izin vermez görünce icim acır evlattır sonucta
Saç internet spor medyasında manipülasyonun bir nolu ayağı, verdiği akıllar fenere yaramasa da, fener lehine algıyı yönlendiren bu d*yyus. ulen bu adam hakemin karısına kızına laf etti de onun için yeni youtube kanalı kuruverdiler, oturttular gene. Alıyor yanına sessiz tayyare önder özeni dantel gibi işliyorlar her yayın. Ve biz bunların farkında olsak ta umurlarında olmuyor, iyice azıttı pervasızlaştılar. Yönetim böylelerine yüz vermeyecek nokta. Ha veriyorsa da sonra işimizi bozdular diye ağlamayacak.sac'in, gs ye muhalifliğinden fazla fb ye zararı oluyordur. o baska konu. elbet denk gelinirse yemek yenir sohbet edilir.
ha bu sac ın çıkardığı mevzudan turkcell sponsorluğumuz da güme gitti bu da unutulmamalı sohbet edilirken. kavukcu acıkladı gecen gün doğruymus o haber. ha umrumuzda değil bizim baska seceneklerimizde var demekle olmaz o işler. yarin öbür gün bu rekabet ortamı kalkarsa ortadan sponsorlar ne teklif ederse pasa pasa kabul etmek zorunda kalırsın. sen bunu diğer sponsorlarla carpıstırmalı daha fazlasını talep ederek büyürsün.
Sari lacivert supurgeye binip ucarak girer sahaya
Yunus öyle biri değil. Has Cimbomludur kendisi.Bu yunus 3-4 sene sonra eziklerde oynar. Aha buraya yazdim. Bu cocuktada var bi yamukluk, sevemedim kendisini
oturan adam dursun özbek kimi kime şikayet edeceksin? bi zahmet onu da baskan düşünsün.Saç internet spor medyasında manipülasyonun bir nolu ayağı, verdiği akıllar fenere yaramasa da, fener lehine algıyı yönlendiren bu d*yyus. ulen bu adam hakemin karısına kızına laf etti de onun için yeni youtube kanalı kuruverdiler, oturttular gene. Alıyor yanına sessiz tayyare önder özeni dantel gibi işliyorlar her yayın. Ve biz bunların farkında olsak ta umurlarında olmuyor, iyice azıttı pervasızlaştılar. Yönetim böylelerine yüz vermeyecek nokta. Ha veriyorsa da sonra işimizi bozdular diye ağlamayacak.
Ben de diyorum ki rest çekmek ters düşmek çare değil. Bunların akıllarına fitne sokuyorlar, kenara çekip aklını başına aldırmak lazım. Arda turan zamanında terim'e bile diklendi yaşı ilerleyince akıllandı hatalarını anladıEvet katılıyorum, hala yapılabiliyor. Neyi tercih ettiklerini sormaları lazım tamam iyi potansiyele sahip ve hakkını koruması gerekir fakt bu şekilde değil kimse Galatasaray'dan büyük değil, olmadı dediğim gibi versinler ayarı geçesinler. İsterse o da fenerbahçe de oynayabilir np.
Hepsi o akla ve olgunluğa sahip olmuyor işte. Saf olanı var cahil olanı var kolay kandırılanı var. Gençlik hatası çok olur topçulardaYada ailesi. Wirtzin ailesi menajerlerden uzak durup sözlesme ve transfer isini kendisi cözüyor. Oyunculari hep masum, sag soldan manipule edilen magdur degiller.
Eeeee işte, atasözünü bilirsin hırsız içerde olunca...oturan adam dursun özbek kimi kime şikayet edeceksin? bi zahmet onu da baskan düşünsün.
Jelert duyumuyla aynıBunla ilgili sağlam bi bilgi var mı
Jelert haberleri gibi mi yoksa