Orhan Akyüz
10 Numara!
- 6 Temmuz 2010
- 16.800
- 14.680
- 2.623
Süleyman Rodop:
Hepiniz izliyorsunuz ama bir beğeni tuşuna basmak da hepinize zul geliyor
Hepiniz izliyorsunuz ama bir beğeni tuşuna basmak da hepinize zul geliyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hani ismi cikmayan 3 kaleci vardiSüleyman Rodop:”Gardi,Avrupa’da kapı kapı geziyor. Kaleye kimi bulursa onu alacağız gibi görünüyor.”
Dedim gec kaldik. Bana bos yangin yapiyorsun diyenleri piste alalim… kimse iyi kalecisini birskmaz artikSüleyman Rodop:”Gardi,Avrupa’da kapı kapı geziyor. Kaleye kimi bulursa onu alacağız gibi görünüyor.”
beşiktaşlık topcu tamNelsonun Türkiye'de kalmal isteyeceğini zannetmiyorum, belki Bjk isterse gidebilir bjk içinde mantıklı bir hamle olur ama taraftar tepki gösterebilir. Ellerindeki bütün stoperlerden iyi ama Galatasarayin istemediği topcuyu mu alacaz kafasına girerler
Yaav birakSommer gelirse yandik beyler, benden söylemesi
Bu hatipçi rodop'u ciddiye almayın. Onun derdi hatip cuesta, jelert gibi bi kaleci bulsun istiyorDedim gec kaldik. Bana bos yangin yapiyorsun diyenleri piste alalim… kimse iyi kalecisini birskmaz artik
Kaldik rus aykuta ya da Sommere
Kaça salarsınbeşiktaşlık topcu tam
1 sezon kiralık 1m zorunlu satın alma 4m veririm nelsonuKaça salarsın
Antep macinda puan kaybi gelirse gunayin hatasindan sen gör panik transferi, ederinden fazla verip transfer yapmayiCiddi ciddi konuşuyoruz artık. Kaleci transferi bu ciddiyetle 3 hafta gibi kısa bir sürede netleşir.
E bu salak seçim tarihi açıklandığında Bilal Erdoğan aday olsun ya da yönetim kurulunda olsun hükümete yakın duralım başka türlü şampiyon olamayız diyorduZuhaha. Siyasetbahçeye güzel laf sokmuş