Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Semedo > Osayi
Osterwolde > Çağlar
Brown > Kostic
Xxxxx ¿ Amrabat
Asensio > Tadic
Kerem > Maximin
Duran > Dzeko

Adamlar açık açık güçlendiler işte kıvırmanın anlamı yok

Hala yerimizde sayıyoruz arkadaş, bu ne rahatlık ya
Tek doğru Info yok ya

Kulüpler dünya kupası maçlarında John Victor'u beğenmiştim. Son çıkan isimlerdense onun gelmesini isterim.

şaka maka liverpoolda mamardashvili oynuyor alisson yedeklerde de yok dehledikleri an pusuda bekliyoruz gibi

O'nu cevaplayamıyoz :D

Okan Buruk'un geçmişine laf edersin Burak'ı avatar yaparsın
Embarrassed Shame GIF

Algilarla baskilarla kerem’i ikna etmeye calisiyorlar

Taraftarimiz saldirsin diye yalan yanlis haberler cikariyorlar kerem’in fenere gidisini kolaylastirmak icin

Bir de isin baski olarak siyaset tarafi var

Ben hala kerem’in gitmeyecegini düsünüyorum

Zor bir karakter olabilir ama bizde kaptanlik yapmis sampiyonluklar yasamis bir oyuncu camiasiz kalmak istemez
En başından beri söylüyorum

Özellikle sosyal medyanın da etkisi ile GS taraftarı artık bir garipleşti

Karşı tarafın gazeteci kılıklı tetikçilerinin yaptığı manipülasyonlara hemen inanıp gaza geliyorlar

Ve formamızı taşımış eski Futbolculara saydırıyorlar

Böyle olmaz yanlış bu

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tadic ve Dzekonun yerlerini doldurmaları imkansız zaten onu geçelim ikisi de mertense yakın katki verdi onlara. Kostice bin tane övgü dolu mesaj yazıldı burda ki adam hakketti geçen sene açtığı tüm ortalar tehlike yarattı daha dünkü Brown ondan iyi diyip guclendiler demek neyin kafası artık ya.

Semedo > Osayi
Osterwolde > Çağlar
Brown > Kostic
Xxxxx ¿ Amrabat
Asensio > Tadic
Kerem > Maximin
Duran > Tadic

Adamlar açık açık güçlendiler işte kıvırmanın anlamı yok

Hala yerimizde sayıyoruz arkadaş, bu ne rahatlık ya

Henüz asensio ve keremi almadılar.

Ayrıca brown gördük hazırlık maçlarında. Tel tel döküldü. Şikeciler bile memnun değil. Kostiç geri gelsin diyenler var. Semedo ile osayi hemen hemen aynıdır ya da biraz daha kötüdür osayiden. Çöptür özetle.

Tek belirsiz duran. Bugüne kadar Arabistan'dan gelen hangi futbolcudan kim hayır aldı ki bunlar alacak. 3-5 maça o da salar.

Özetle tam tersine geçen seneye göre iyice güçsüzleştiler. Tinerciler ve hamsi kafalar transferde biraz akıllı olsalardı rahat geçerlerdi bunları.

Ha buna fenerasyon asla izin vermez yalnız. Orası aynı duruyor. Beleş penaltılar, beleş kırmızı kartlar. Aynen devam eder. Tutarlar yani bunları.

Ne heycan var ne şevk var

Kavukcu yedin bitirdin bizi

Bu herif ne burcu Allah rızası için söyleyin

Bek oynayabilen stoper olunca neye yarayacak acaba.

Hadi aponun yerine stopere koyduk yine kaanla sallai ile devam o zaman.

Hadi beke koyduk o zaman stoperle avrupada aponun orta saha dan geri gelememesini izleriz yine bol bol

2 tane düzgün adam alacaksınız be, hadi ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt