Hakan Kuzu
Büyük Kaptan
- 1 Şubat 2021
- 22.303
- 17.291
- 1.148
Lammens yem mis, rahat olun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yav 3 ay önce listemize koymuştuk burda restesi sen demiyormuydun imkanı yok diyeRestes en fazla 15-20 milyon Euro şuan zaten Lille onu düşünüyormuş Chevalier satılırsa. Yine olabilir bu tarz bir transfer ama bu hafta olmalı yoksa geç kalacağız.
Ben gol atan adamim arkadas
Sende yalan olmaz hocam inandım.fatih terim rui costa ile görüşmüş ondan mütevellit satış kararını iptal etmiş costa
kavukçu sağlam kolpalıyor gibi kimsenin ismini duymadığı kaleci mümkünatı yok gibi faal her kalecinin ismi çıktı nerdeyse
7 milyon euroyu kabul etmeme sansi yok. Bence yillik 5 + bonuslari kapar imzayi atar.kerem 7 mılyona kadar kabul etmemiş
bakalım ne kadar gsli görecegiz
Ben imkanı yok dediğimi hatırlamıyorum sadece genç oyuncuyu ikna etmek zor, ekonomik sebeplerden ötürü değil sportif/ülke gerçeklerinden dolayı.yav 3 ay önce listemize koymuştuk burda restesi sen demiyormuydun imkanı yok diye![]()
kavukçu sallıyor gibi lazio maçından önce kendisi dedi 3 tane kaleci var hiç birinin ismi çıkmadı diye ama bence öyle bişi yokherhangi eli ayağı düzgün bir kaleci için yarı yol bile kat edilse avrupadan 50 tane adam yazardı ya bir kova peşindeyizdir yada yangın fazla olmasın diye kavukçu talimatıyla haluk büyük sallıyordur , ben 2. şıkka daha yakınım
Ohoooo ben ne zamandir yapiyorum.. bunu öngördüm ben. Onana sommer berkeyi kitleyeceklerYangın yapalım geciktik kaleci konusunda ama ben kalkıpta osimheb sane alan adamların gardide varken berke falan uğurcan alacaklarınıda sanmam