Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben gol atan adamim arkadas
sinan-engin-düştü-sinan-engin.gif

bu alisson ve ederson da baya garip şahıslar bu arada ya.Seneye dk var ikisi de yedek mi kalmak istiyorlar ben anlayamadım , şuan çoktan cıngar çıkarmaları lazımdı ikisinin de ayrılmak için.He ancelotti garantici adam 1 maça çıkmasalar bile Bento'yu değil de bunlardan birini oynatacaktır ama insan yine de bir garanti altına almak ister kendini

Dortmund kalecisi
Benfica kalecisi
Porto kalecisi
Geriye zaten gençler kalıyor

kerem 7 mılyona kadar kabul etmemiş

bakalım ne kadar gsli görecegiz
7 milyon euroyu kabul etmeme sansi yok. Bence yillik 5 + bonuslari kapar imzayi atar.

Hic de sorun yok. Maasi da cok yuksek olsun ki kuslar iyice zarara girsin.

Galatasaray’li adam teklif geldigi an reddederdi. Bundan sonra fener isi olmasa bile bize donemez.

Kendisi zaten Benfica’dan bir ust seviye La Liga takimina belki gider bundan sonra. PL falan yapacagi yok. Hazir formu da dusmemisken feneri yolmak kendisi icin en hayirlisi.

Yangın yapalım geciktik kaleci konusunda ama ben kalkıpta osimheb sane alan adamların gardide varken berke falan uğurcan alacaklarınıda sanmam

yav 3 ay önce listemize koymuştuk burda restesi sen demiyormuydun imkanı yok diye :D
Ben imkanı yok dediğimi hatırlamıyorum sadece genç oyuncuyu ikna etmek zor, ekonomik sebeplerden ötürü değil sportif/ülke gerçeklerinden dolayı.

herhangi eli ayağı düzgün bir kaleci için yarı yol bile kat edilse avrupadan 50 tane adam yazardı ya bir kova peşindeyizdir yada yangın fazla olmasın diye kavukçu talimatıyla haluk büyük sallıyordur , ben 2. şıkka daha yakınım
kavukçu sallıyor gibi lazio maçından önce kendisi dedi 3 tane kaleci var hiç birinin ismi çıkmadı diye ama bence öyle bişi yok

Kaleci kadar kronikleşmiş sağ bek sorunumuz da elzem. Sağ bek de alın artık. Gidip a+ isim istemiyoruz, Eren gibi Okan hoca oyununa uygun isim alın kafi. Ama hala ne bekleniyor anlamak çok güç.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt