Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kavukçu sağlam kolpalıyor gibi kimsenin ismini duymadığı kaleci mümkünatı yok gibi faal her kalecinin ismi çıktı nerdeyse

@Savaş Barış Donnarumma ve Lammens'i Manchester United alıyo büyük ihtimalle.Günay'ı da Antalyaspor ve Alanyaspor istiyo diyolardı :D

Ben imkanı yok dediğimi hatırlamıyorum sadece genç oyuncuyu ikna etmek zor, ekonomik sebeplerden ötürü değil sportif/ülke gerçeklerinden dolayı.
mayısmış bak şu listeye laf ettin donnaruma edersonla ilgilendik sonrasında demek ki onları yazsak anamız avradımız kalmıcaktı burda

pmbjbre.png

Bu takımda daha hücuma yönelik orta saha bile yok 1 tane bile.10 no diye oynattigimiz oyuncunun hücum meziyetleri torreirdan kötü, sadece duran top atıyor.Os için minimum 15-20ye sağlam adam almazsak zaten her türlü eziyet çekeceğiz o bir gerçek.

mayısmış bak şu listeye laf ettin donnaruma edersonla ilgilendik sonrasında demek ki onları yazsak anamız avradımız kalmıcaktı burda

pmbjbre.png
Tamam orada alamayiz yazdım çünkü az önce aynısını dedim bu tarz genç oyuncuyu ikna etmek zor. Aynısı Atubolu için geçerli.

Bu takımda daha hücuma yönelik orta saha bile yok 1 tane bile.10 no diye oynattigimiz oyuncunun hücum meziyetleri torreirdan kötü, sadece duran top atıyor.Os için minimum 15-20ye sağlam adam almazsak zaten her türlü eziyet çekeceğiz o bir gerçek.
bu arada bilmiyorum hatırlayan var mı ama 2018 dk da uruguayın duran topçusuydu torreira iyi de kullanır :D

Bu paraları istiyorlarsa ben bu kaleciyi hemen alırım. Kendi liginin şampiyonluğa oynayan takımında oynuyor, Konferans kupasını kazandı ve ciddi katkı verdi kendisi, yaşı çok uygun. Tek kötü yan belki ayakları yeterince iyi değil. Bu paralara bu riske girmek en doğru işlerden biri diye bakıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt