Kemal Özbaş
Büyük Kaptan
- 8 Eylül 2009
- 26.843
- 6.645
- 2.398
Şimdi yüksek bir sesle bir kez daha;
YÖNETİM İSTIFA!!!
YÖNETİM İSTIFA!!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kavukçu sağlam kolpalıyor gibi kimsenin ismini duymadığı kaleci mümkünatı yok gibi faal her kalecinin ismi çıktı nerdeyse
mayısmış bak şu listeye laf ettin donnaruma edersonla ilgilendik sonrasında demek ki onları yazsak anamız avradımız kalmıcaktı burdaBen imkanı yok dediğimi hatırlamıyorum sadece genç oyuncuyu ikna etmek zor, ekonomik sebeplerden ötürü değil sportif/ülke gerçeklerinden dolayı.
kavukçu sağlam kolpalıyor gibi kimsenin ismini duymadığı kaleci mümkünatı yok gibi faal her kalecinin ismi çıktı nerdeyse
Geçen Milan maçında öyle bir hata yaptı ki Türkiye'de olsa bizim taraftar tü kaka etmişti. Yoksa kaliteli adam.![]()
Giorgi Mamardashvili - Oyuncu profili 25/26
Giorgi Mamardashvili, 24, Gürcistan ➤ Liverpool FC, 2024'den beri ➤ Kaleci ➤ Piyasa Değeri: 30.00 mil. € ➤ * 29 Eyl 2000, Tiflis, Gürcistanwww.transfermarkt.com.tr
Bu adamı 1. kaleci yapmayacaklarsa 1 sene kiralasınlar bize bari
Juventus'un ilk 11 kalecisi ancak Donarumma'yı alırlar Juve o zaman boşa çıkar.Di Gregorio?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tamam orada alamayiz yazdım çünkü az önce aynısını dedim bu tarz genç oyuncuyu ikna etmek zor. Aynısı Atubolu için geçerli.mayısmış bak şu listeye laf ettin donnaruma edersonla ilgilendik sonrasında demek ki onları yazsak anamız avradımız kalmıcaktı burda
![]()
bu arada bilmiyorum hatırlayan var mı ama 2018 dk da uruguayın duran topçusuydu torreira iyi de kullanırBu takımda daha hücuma yönelik orta saha bile yok 1 tane bile.10 no diye oynattigimiz oyuncunun hücum meziyetleri torreirdan kötü, sadece duran top atıyor.Os için minimum 15-20ye sağlam adam almazsak zaten her türlü eziyet çekeceğiz o bir gerçek.