Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben yatıyorum; bir süre foruma giremiyebilirim. Bu süre zarfında kaleci ve sağbek transferleriyle ekibimizin güçlenmesini dilerim. Hayırlı nöbetler babayiğitler
images-1.webp

Lazio geçen sene aveuoa liginde çeyrek mi yoksa yarı final mi oynadı

Tribün donnarumadan zor transfer olur ve bence 2 3 yıla top 3 4 takımdan birine gider

Lammens tek sezon dışında bir şey yapmamış ve 20 istiyorlar

Benden pas

Ne güzel işte sadece tek sezon parlamışken alalım geleceğin Curtois'ını :D

Şaka bir yana Antwerp'e gelmiş, 1 sezon yedek beklemiş, sonraki sene geçen sezon arkasında beklediği as kaleciyi kesmiş, 11 oynamaya başlamış. Sonra o eski as kaleci devre arasında Como'ya gitmiş. Fena referans değil bu hikaye. Süper bir hikaye de değil ama yedek beklediğin as kaleciyi kesmek iyidir. Öyle aşırı bir yaşlı kaleci de değil ve sonraki durağı sıkı bir takım toparlamaya çalışan Como ve orada da 11 oynamış gittikten sonra yarım sezon. Tabi asıl güvenilecek şey oyuncu hakkındaki izleme raporları, karakter raporları vs... Yani elbette soru işareti bir isim ama çok net birini alamıyorsak ve bu oyuncu hakkında çok olumlu data topladıysak her kaynaktan, belki olabilir diyorum.

okan buruk mentalitesini değiştirmediği sürece bir bok olmaz bizden avrupada
yine moralim bozuldu cidden
yunus olmasa muhtemelen bu maçta gol falanda atamazdık
yediğimiz goller komedi birinde adamlar hiç bişi yapmadan sadece uzun vuruyolar stoperin ikisde aynı yerde ikincisnde davinson sağ bek komedi gibi bir savunma anlayışı ya

Zaniolo+Cuesta+Morata’ya karşılık Vlachidimos+Kerem’e ne dersiniz?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt