Serdar Ünsal
Hocaların Hocası
- 14 Temmuz 2017
- 51.548
- 40.261
- 3.413
Durum aynen bu. Agir rezillik geliyor CL de
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yav sen iyi misin yoksa okumanda bir sıkıntın mı var? Donnarumma ismi çıktı da noldu geldi mi? Ederson geldi mi?oblaka laf etmişsin donnaruma ve edersonu duysan kalbine inerdi demek ki diyorum 3 ay önce söverdin bize öyle bişi yazsak
Yav satsinlar kardesim bize ne? Biz paramiza bakalim zanyolodan 8-10 koparirsak muthis is olurBunu verirsek kerem'i fb'ye satarlar
Benfica bırakmıyormuş. CL ön elemesi maçından sonra gelin demişler.keremi ne zaman indiriyormuş fb
yav tamam her şeyi en iyi ve en çok sen biliyorsun ama ne bu gerginlik ?Yav sen iyi misin yoksa okumanda bir sıkıntın mı var? Donnarumma ismi çıktı da noldu geldi mi? Ederson geldi mi?
Ben orada ne yazdım? Ederson olmuyorsa genç kaleci profiline bakılabilir illa ünlü kaleci olmasına gerek yok mesela Restes. Bu onu kolayca alabiliriz demekte değil.
Sen daha Oblak'in kaç maaş aldığını araştırmadan direkt onu yazınca tabi öyle tepki veririm dünyada en çok maaş alan kaleciydi en son. Ne dememi bekliyordun?
Aleykum Selam Batuhan'ım.1 İskenderun'a gelemedin İspanya falan filan geziyonİyi gezmeler dilerim
![]()
30-35m sıksın safiport bitirsin işi benceBenfica bırakmıyormuş. CL ön elemesi maçından sonra gelin demişler.
Seçim varmış Benfica'da o yüzden ellerinde o bölgede adam da yokken satmak istemiyormuş.30-35m sıksın safiport bitirsin işi bence
Kanatsız oynamaya karar verdiler demekNiye olmasın. Adam belki kerem tarzında bir kanat değil zaniolo tarzında kanat kullanmaya karar verdi
@Hakan Kuzu Vazgeçtim ulan buraya gelmeyin beni de alınNapayim Murat‘im hayat avrupada, ispanyol kizlar dehset
Formasını GS storedan alabilirsin Recepcimugurcan cakır alınırsa gsyi bırakacagım
Şu Kerem konusu kapansa iyi olur midem bulandı iyice 2 gündür Kerem de Kerem daha geçen sene çoğu taraftar sevindi gitti diye şimdi bir an ne çok önem verildi Fener istiyor diye.