Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oblaka laf etmişsin donnaruma ve edersonu duysan kalbine inerdi demek ki diyorum 3 ay önce söverdin bize öyle bişi yazsak
Yav sen iyi misin yoksa okumanda bir sıkıntın mı var? Donnarumma ismi çıktı da noldu geldi mi? Ederson geldi mi?

Ben orada ne yazdım? Ederson olmuyorsa genç kaleci profiline bakılabilir illa ünlü kaleci olmasına gerek yok mesela Restes. Bu onu kolayca alabiliriz demekte değil.

Sen daha Oblak'in kaç maaş aldığını araştırmadan direkt onu yazınca tabi öyle tepki veririm dünyada en çok maaş alan kaleciydi en son. Ne dememi bekliyordun?

Yav sen iyi misin yoksa okumanda bir sıkıntın mı var? Donnarumma ismi çıktı da noldu geldi mi? Ederson geldi mi?

Ben orada ne yazdım? Ederson olmuyorsa genç kaleci profiline bakılabilir illa ünlü kaleci olmasına gerek yok mesela Restes. Bu onu kolayca alabiliriz demekte değil.

Sen daha Oblak'in kaç maaş aldığını araştırmadan direkt onu yazınca tabi öyle tepki veririm dünyada en çok maaş alan kaleciydi en son. Ne dememi bekliyordun?
yav tamam her şeyi en iyi ve en çok sen biliyorsun ama ne bu gerginlik ?

Devamlı yıllık bir geliri olacak herhalde. İsmi yazanlar 1 sezon içerisinde ismi yer alacak devam etmek isterse yenileyecek şeklinde olacak değil mi?

Şu Kerem konusu kapansa iyi olur midem bulandı iyice 2 gündür Kerem de Kerem daha geçen sene çoğu taraftar sevindi gitti diye şimdi bir an ne çok önem verildi Fener istiyor diye.
images-10.webp

Kerem transferi haberi de kolpa çıktı.
Bakalım bu haftanın yeni kolpası ne olacak?
Benim favorim Mbappe Fener’de kolpası.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt