Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yav tamam her şeyi en iyi ve en çok sen biliyorsun ama ne bu gerginlik ?
Az once Kerem konusunda daha haberlerde konuşulan bilgilerden uzak kendince 'bir fikir' ortaya attın (kafa kafaya takas), realite de kim ne istiyor ne kadar para çekiyor gibi argümanların bir önemi yokmuş gibi bende olayı anlattım ki öyle birşeyi Benfica niye kabul etsin diye, şimdide 3 ay önce attığımız mesajlardan dolayı bir anda bende küfür etme potansiyeli mü gördün bilmiyorum da de bir polemiğe gireyim diyorsun.

Ben o mesajında bunlardan kimseyi alamayiz belki Tzolakis hariç yazdım , ki sonra onun fiyatı da medyada yazıldığında onu da listeden çıkarabiliriz dedim. En azından Restes daha ucuz olur şuan ki durumda. Buradan ne çıkardın da aylar öncesi mesaj hâlâ hafızanda kalmış ki benden alıntı yapma gereği duydun? Napmam gerektiğine sen karar ver.

1754344451693.webp

Az once Kerem konusunda daha haberlerde konuşulan bilgilerden uzak kendince 'bir fikir' ortaya attın (kafa kafaya takas), realite de kim ne istiyor ne kadar para çekiyor gibi argümanların bir önemi yokmuş gibi bende olayı anlattım ki öyle birşeyi Benfica niye kabul etsin diye, şimdide 3 ay önce attığımız mesajlardan dolayı bir anda bende küfür etme potansiyeli mü gördün bilmiyorum da de bir polemiğe gireyim diyorsun.

Ben o mesajında bunlardan kimseyi alamayiz belki Tzolakis hariç yazdım , ki sonra onun fiyatı da medyada yazıldığında onu da listeden çıkarabiliriz dedim. En azından Restes daha ucuz olur şuan ki durumda. Buradan ne çıkardın da aylar öncesi mesaj hâlâ hafızanda kalmış ki benden alıntı yapma gereği duydun? Napmam gerektiğine sen karar ver.
valla yazdığın usluba bakınca her an sövecekmişsin gibi
zira bir tek kendi görüşün doğruymuş gibi yargılayıcı bir şekilde cevaplar veriyorsun sadece
herkesin kendince fikirleri de olabilir doğruları da bundan doğal bir şey olamaz
sana yanlış gelen bana doğru geliyordur veya tam tersi
sana göre benficanın kereme 30 çekmesi normal aptalca değil
ama bana göre aptalca ya da 12 milyona bırakan biz aptalız
ya da zanioloyu 15 alıp bedavaya bırakacak olmamız aptalca
50 tane argumanda yazsam bişey değişmeyeceği için uzatmıyorum katılmadığın aptalca fikirlerime de cevap vermek zorunda değilsin bence boşver :)

Kerem hala ikna olmamışki belezoglu gaz veryo
Ya zaten sabahta söyledim, gidecekse gitsin bize ne. Geçmişte takılmanın anlamı da yok bu takımın hala acil olarak en öncelikli kaleci ve sağbek ihtiyacı var, sonra fırsat stoper genç bişiler falan serpiştirmek lazım ortaya kanada yedek. Kaleci istiyoruummmm Kaleciiiii.. Kaç para ulan bir kaleci :asd:

Tzolakisi ben hic tanimiyorum forumda bu kadar istendigi icin duyduk ismini.. Allahin yunanistaninda oynuyor abi en fazla ne kadar isteyecekler 20den fazla kim verir ? Gidip alip gelsinler dediginiz kadar iyiyse edersonu 8-10 bonservise bile bitirsen 3 yillik da 30 milyon ister al sana geri donusu olmayan 40 milyon bu cocuk en azindan iyi oynarsa satma sansimiz olur..
Ciddi para harcayacaksak ust duzey kalecilerden imkansiz is ama bu sadece donnaruma olmali en azindan yasi genc

koymuşum donarumasına
edersonuna
almayın bu doymuş yağ oranı yüksek soyguncuları

Gaassaray'ın geleceğidir tzolakis
akıllı olun
AKILLI
Alabilme ihtimalimiz varsa tzolakis en makul kaleci transferi olur bir diğeride ne kadar bepenilmesede kevin mierde baya iyi duruyor bence

Azıcık ucundan versenize kavukcu bey,kim bu büyük isimler🤯

Tzolakisi ben hic tanimiyorum forumda bu kadar istendigi icin duyduk ismini.. Allahin yunanistaninda oynuyor abi en fazla ne kadar isteyecekler 20den fazla kim verir ? Gidip alip gelsinler dediginiz kadar iyiyse edersonu 8-10 bonservise bile bitirsen 3 yillik da 30 milyon ister al sana geri donusu olmayan 40 milyon bu cocuk en azindan iyi oynarsa satma sansimiz olur..
Ciddi para harcayacaksak ust duzey kalecilerden imkansiz is ama bu sadece donnaruma olmali en azindan yasi genc
Takımın sahibi zengin ve para umrunda değil satmak istemiyor adamı nasıl gidip alacaksın? Ayrıca doğru isim mi o maliyete girilir mi şüpheli Yunan olmasi da dezavantaj biraz kötü gitse milliyetine kadar gider işler.

Valla ne bileyim ya kaleci süreci bundan kötü yönetilmezdi bence dünyanın en iyi kalecilerinin adı çıktı günün sonunda kim gelse baskı altında kalacak hem Muslera ismi hem bu isimlerden dolayı, üstüne bugünlere kaldığımız için üç isteyen beş isteyecek şahsen ben hoca olsam isimsiz bir kaleci ile risk alırdım bütçeyi defansı ve orta sahayı daha sağlam yapmak için bu zaten gelecek kalecinin olma ihtimalini de arttıracaktır direkt

tzolakis şut durduruculuğu ve salt refleks olarak o üst düzey kalecilerinden hepsinden iyi heis, deneyim kazandıkça daha da iyi olacak

ederson gibi bacak ve top hakimiyeti yok belki şu an için ama bize lazım olan da öyle bi özellik değil ki zaten. bizim gibi LEŞ defansı olan takımın kalesinde tzolakis olmalı

Bu hafta sonuna kadar en azından kaleci açıklansa çok iyi olur. Diğer mevkilere yine menajer kazaklarına kalacağız gibi. Şu berbat geleneği ne zaman bırakacağız ha bi de fırsat transferi var. Şu "fırsat transferi " argümanından geçen sene uclye gidemedik. Her sene osimhen gibi fırsat çıkmaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt