- 1 Ağustos 2009
- 46.914
- 49.185
- 4.708
cuestayı dehleyelim
nelssondan çıkalım
zanioloyı çakalım
iyi bir kaleci, stoper ve sağ bek çekelim
nelssondan çıkalım
zanioloyı çakalım
iyi bir kaleci, stoper ve sağ bek çekelim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Takımın sahibi zengin ve para umrunda değil satmak istemiyor adamı nasıl gidip alacaksın? Ayrıca doğru isim mi o maliyete girilir mi şüpheli Yunan olmasi da dezavantaj biraz kötü gitse milliyetine kadar gider işler.
Valla ne bileyim ya kaleci süreci bundan kötü yönetilmezdi bence dünyanın en iyi kalecilerinin adı çıktı günün sonunda kim gelse baskı altında kalacak hem Muslera ismi hem bu isimlerden dolayı, üstüne bugünlere kaldığımız için üç isteyen beş isteyecek şahsen ben hoca olsam isimsiz bir kaleci ile risk alırdım bütçeyi defansı ve orta sahayı daha sağlam yapmak için bu zaten gelecek kalecinin olma ihtimalini de arttıracaktır direkt
Kaç gayme istiyorlar aga tzolakise ?tzolakis şut durduruculuğu ve salt refleks olarak o üst düzey kalecilerinden hepsinden iyi heis, deneyim kazandıkça daha da iyi olacak
ederson gibi bacak ve top hakimiyeti yok belki şu an için ama bize lazım olan da öyle bi özellik değil ki zaten. bizim gibi LEŞ defansı olan takımın kalesinde tzolakis olmalı
Donnaruma-alissonDonnaruma'dan büyüğü dedilerdi sanırım WakabayashiYaşça büyükte demiş olabilirler
![]()
Donnaruma'dan büyüğü dedilerdi sanırım WakabayashiYaşça büyükte demiş olabilirler
![]()
Beni sinir eden ne biliyormusun? Bilmeden konuşan insanlar genelde. Herkesin kendince bir konuda fikri olabilir diye atılan her yoruma kafa yormaya gerek de yok. Sanal alem veya gerçekte bir ortam olsun bu fark etmez. Bundan kocunmaya da gerek yok sonuçta ne ben ne başkası herşeyin en doğrusunu bilemez.valla yazdığın usluba bakınca her an sövecekmişsin gibi
zira bir tek kendi görüşün doğruymuş gibi yargılayıcı bir şekilde cevaplar veriyorsun sadece
herkesin kendince fikirleri de olabilir doğruları da bundan doğal bir şey olamaz
sana yanlış gelen bana doğru geliyordur veya tam tersi
sana göre benficanın kereme 30 çekmesi normal aptalca değil
ama bana göre aptalca ya da 12 milyona bırakan biz aptalız
ya da zanioloyu 15 alıp bedavaya bırakacak olmamız aptalca
50 tane argumanda yazsam bişey değişmeyeceği için uzatmıyorum katılmadığın aptalca fikirlerime de cevap vermek zorunda değilsin bence boşver![]()
Kaç gayme istiyorlar aga tzolakise ?
guzel transfer
Ward-Prowse kiralanmali yani ingiliz olması sorun ama bu tarz bir kiralik transfer şart bize adam orta saha için joker, tecrübeli, duran topu var Okan hocayı anlayan beri gelsin valla şamar oğlanı olacağız bu orta sahadan bir kişi eksilse sürekli Espanyol'a gideceği konuşulan Berkan dışında yedeği bile yok. Efe, Sirachan filan oynar CL dönüşü veya sakatliklarda artık
Bence bu ligde yine iş yapmama ihtimali yok ya sonuçta klas kalıcıdır.Ne topcuydu be zamaninda her yerden frikik atiyordu