Transfer Nöbeti #13 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ellada medyasında bişey bulamadım heis

kaynağı kimmiş
Tete'ye Panathinaikos yaptırdık sıra Zaniolo Olimpiakos'ta Sato'm.
Beni sinir eden ne biliyormusun? Bilmeden konuşan insanlar genelde. Herkesin kendince bir konuda fikri olabilir diye atılan her yoruma kafa yormaya gerek de yok. Sanal alem veya gerçekte bir ortam olsun bu fark etmez. Bundan kocunmaya da gerek yok sonuçta ne ben ne başkası herşeyin en doğrusunu bilemez.

Ben sana aptalsın demedim. Benfica aptal mı dedim , mesaj orada duruyor. Demek sen benim o mesajlarından agresif bir tavır ve kendine saldırgan bir durum çıkarıyorsun ki oyle birşey yokta hadi sana öyle geliyor olabilir, napalim şimdi? Burada yazılanlar sana bir rahatsızlık oluşturuyorsa kendin çözmeye çalış benden bir beklentin olmasın da.. Tanımayanlar şimdi senin mesajlardan ötürü beni saldırgan zannedecek ne alakaysa, ha bazen olmuyor değil ama hakedenler karşı yaparım bazen 🤣

Neyse bu lüzumsuz tartışma gereğinden fazla uzadı bence.
Çocuğun gönlünü al üyeler bizim veli nimetimiz Alper Admir.

Eylüle kadar transfer olmaz. Hatta cl deadlinenin 1-2 gün öncesine kadar max kaleci gelir

Real Madrid’den Ceballos’u alsak keske
10 milyona hal olur

Yarın resmi maçta Osimhen falan dahil olduğunda 2-3 gömlek üstün top oynarız. Bence aceleye gerek yok, beklersek daha uygun fiyatlara getiririz transferleri, ben buna inanıyorum stratejimiz böyle olmalı.

Kaleci konusunda gelecek ismin kimseyi tatmin edeceğini düşünmüyorum maalesef, gelinen noktada hiç olumlu düşünemiyorum artık. Haftalarca Osimhen aşağı Osimhen yukarı... Zannedersin tek eksik o. Yahu kalecinin ayrılacağını nerdeyse 1 yıldır biliyorsun. Yeni sezon geldi, as kalecin hala yok. Yani Osimhen'i bitirmeye çalışmak demek başka transferlerin önüne engel miydi diye sorarlar adama. Madem kaleciye çok fazla para verecek bütçe yoktu, ne diye Petrovic, Ederson, Donnarumma ile filan ilgilenip hem zaman kaybedip hem beklentiyi yükselttiniz demezler mi?

@Hayri Cund By Simit Saray'ın adı çıkmayan görüşülen kaleci dediği 3 isimden birine tahmin patlatsana reis Nelson'u patlatman gibi.

1 ay su kadro her turlu idare eder bizi

... Gunay...

Sallai.......Dav.......Apo....Jakops

...,.......Tor.............Lemina....

Sane ...........Yunus............BAY...

.................Osi.........

1 ay su kadro her turlu idare eder bizi

... Gunay...

Sallai.......Dav.......Apo....Jakops

...,.......Tor.............Lemina....

Sane ...........Yunus............BAY...

.................Osi.........
15 gün sonra panik başlar transferde

Mesele kadronun idare etmesi değil, sayacın boşa işlemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt